Daha yeni polinomlara geçtim, geçmiş yıllarda çıkan sorulara bakıyorum ve kalem bile oynatamıyor. Fonksiyonlarda da böyle. Tam mı öğrenemedim yoksa isteyen bir şey mi?
Fonksiyonları halledemediysen çoğu AYT matematik konusu havada kalır, özellikle polinomları hiç yapamazsın. O yüzden fonksiyon eksiğini kapatıp onun üzerine konuları bitirmeye başla, fonksiyonlar AYT için en temel konu.
Fonksiyonları halledemediysen çoğu AYT matematik konusu havada kalır, özellikle polinomları hiç yapamazsın. O yüzden fonksiyon eksiğini kapatıp onun üzerine konuları bitirmeye başla, fonksiyonlar AYT için en temel konu.
İlk 12 konun zayıf yani temel matematik.
Elbette görür.Apotemi fonksiyonlar fasikülü işimi görür mü hocam?
Konuları gördüysen ve hatırlıyorsan ufak özet videosu veya notlarına bakarak soru çöz, hiç bilmiyorsan konu anlatım videosu izleyecek ve soru çözeceksin. Özellikle çarpanlara ayırmaya bak.İlk 12 konu için ne yapabilirim?
Elbette görür.
Konuları gördüysen ve hatırlıyorsan ufak özet videosu veya notlarına bakarak soru çöz, hiç bilmiyorsan konu anlatım videosu izleyecek ve soru çözeceksin. Özellikle çarpanlara ayırmaya bak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.