TYT matematik ve AYT matematik 22 net yapmak zor mu?

Arkadaşlar seneye sınav öğrencisiyim. İkisinden de 15 net çıkartıyorum, sizce iyi mi?
İyi değil. Senin okuldaki notların 40 soru üzerinden 15 net olsa ortalaman 37,5 olur. Sınıfta kalırsın. Daha en düşük seviyeyi yapamıyorsun.

Mühendislik istiyorsan en kötü 5 basamaklı sıralama yapmanı tavsiye ederim. Sınava kadar çalış. Ne kadar iyi yaparsan senin yararına.
 
Bilgisayar, yazılım, otomotiv mühendisliği ve veterinerlik.
Diğerlerini bilmem de bilgisayar mühendisliğinin puanları yüksek. Tabii üniversiteye göre değişir düşük puanlı olanları da var. 15 net başlangıç için kötü değil. Muhtemelen konu bilmiyorsunuz, zamanı iyi kullanamıyorsunuz. Zamanla kendinizi geliştirirsiniz.

Arkadaşın dediği gibi mühendislik bölümleri için en azından 5 basamaklı sıralama yapmak sizi üniversite tercihinde baya özgür kılacaktır.
 
Günlük 8 saatimi matematiğe ayırdım temelimi atana kadar, temeli attıktan sonra 4 saat matematik 4 saat diğer derslere ayırdım. 8 saatten fazla çalışamadım, maksimum 10 saate falan çıkabildim. Zaten sayısal tayfa için fizik ve matematik dışında pek zor olan bir ders yok, sözel dersler zaten kek hemen halledilir, biyoloji ve kimya da o kadar zor değil zaten.
Günde o kadar saat nasıl ayırabildiniz? Sırrı nedir 😃
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı