Mekik çekemiyorum

@lazuşağı99 10 kilo varya her şeyi değiştirir hemşerim.. Hele hareketsizim şu sıralar diyorsun gayet normal çekememen. Bir iki hafta düzenli dene toparlarsın ama eskisi gibi olmaz kilon %20 artmış neredeyse.

Her akşam düzenli spor veya mekik yap düzenle alışacaksındır.
Eskiden yapmamama rağmen 30 mekik çekiyordum. Niye böyle oldu.
Önceden dediğiniz ne kadar önceden? 10'dan sonra karnınızda veya vücudunuzda ne hissettiniz?
En basit şey olan mekiği yaparken sanki bana bir şey engel oluyor. Yaparken aşırı zorlanıyorum nedense. 8e yaklaşınca titremeye başlıyorum. Bir de 1 den itibaren nefes nefese kalıyorum. Nornalde rahat rahat tak tak yapardım. Sonra şınav çekeyim dedim. Onu da en fazla 4 yapabildim. Bana ne oldu anlamadım.

Son düzenleme:
Eskiden yapmamama rağmen 30 mekik çekiyordum. Niye böyle oldu.

En basit şey olan mekiği yaparken sanki bana bir şey engel oluyor. Yaparken aşırı zorlanıyorum nedense. 8e yaklaşınca titremeye başlıyorum. Bir de 1 den itibaren nefes nefese kalıyorum. Nornalde rahat rahat tak tak yapardım. Sonra şınav çekeyim dedim. Onu da en fazla 4 yapabildim. Bana ne oldu anlamadım.
Bilmiyorum hocam kaslarınızla ilgili olabilr Kilonuz boyunuz kaç?.

Son düzenleme:
Demin mekik çektim en fazla 8 tane çekebildim. Önceden dediğım eylül ayı. Mekik çekmeye başladığım andan itibaren zorlanmaya başlıyorum. Kendimi zorladığım için karnım biraz ağrıyor.
Hocam eylül ayı diyorsunuz, aradan kaç ay geçmiş? Her gün azar azar çekmeye başlarsanız eskisi gibi olursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı