Mental sağlık nasıl toparlanır?

Okul ve iş yeri tamamda dinlenme tesisinde nasıl zorbalık görmeyi başardınız? Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum, orada insanlar dinlenmek için gidiyor milleti zorbalamaya değil.

Okul ve iş yeri tamamda dinlenme tesisinde nasıl zorbalık görmeyi başardınız? Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum, orada insanlar dinlenmek için gidiyor milleti zorbalamaya değil.
Öncelikle selam abi veya kardeşim. Panik atağım tuttu ve herkes yanıma gelmişti bazıları ise ilgi çekmeye çalışıyor falan demişti inanmayın asosyal o demişlerdi.

Öncelikle selam abi veya kardeşim. Panik atağım tuttu ve herkes yanıma gelmişti bazıları ise ilgi çekmeye çalışıyor falan demişti inanmayın asosyal o demişlerdi.
Geçmiş olsun, öyle insanlar her zaman karşına çıkacak ülkenin hatta dünyanın neresine gidersen git. Biraz güçlü olmak lazım bu noktada.

Geçmiş olsun, öyle insanlar her zaman karşına çıkacak ülkenin hatta dünyanın neresine gidersen git. Biraz güçlü olmak lazım bu noktada.

Sağ olasın abi daha yaşımda küçük ya ne yapacağım bilmiyorum.

Abi öneri vereceğin ne var bu durumlarda oyun falan başlasam mı stres atmak için LoL, Dota tarzı?

Sağ olasın abi daha yaşımda küçük ya ne yapacağım bilmiyorum.

Abi öneri vereceğin ne var bu durumlarda oyun falan başlasam mı stres atmak için LoL, Dota tarzı?

Yanlış anlama ama sence bu hayatıma bir s0n vermem gerekir mi? İnancım yok.

Daha yeni Doki Doki bitirdim şu an odada tek yatmaya korkuyorum bir garip hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam yaşın küçük de biraz olgun davranmayı dene. Bir süre olgun davranmaya çalışırsan davranışların ve karakterin yavaş yavaş değişecektir. Burada yazdıklarından bile aşırı tezcanlı biri olduğun belli oluyor. Böyle tipler sosyal ortamlarda çok fazla istenmeyebilir ve bu üzücü olsa da normaldir.
Senin temel problemin zihin yapın. Mercedes değil, Bugatti de versek bir önemi yok zira konu bu değil. Bir kızın seni reddetmesi de normal değil mi? Beğenmediğin bir kız sana yürüse sen reddetmeyecek misin? Bunlar gayet normal şeyler. Mental olarak aşırı zayıfsın. Önce bunu toparlamaya bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı