Mernis data olayları çok arttı

Güvenmiyorum kılıcdaroğluna

hocam akparti daha iyi gibi chp nin yaptiği pek birşey yok sadece heykel yaptılar

Hocam şu an RTE kısmında şeriat ve diklatörlüğe doğru gidiyor gibi görünüyor, bunların yanında kötü ekonomi, Hizbullah'çılar ile iş birliği, yalanlar vs.. KK'nin iyi konuştuğu videolar görmüştüm bana göre ve mantıklı.

Kılıçdaroğlunu tanımıyorsunuz sanırım hocam yılların bürokratı adam ne demek konuşmayı bilmiyor.
Hocama katılıyorum, yılların bürokratik bir erkek adamı çok destekliyor ve ilk turda bitiriyoruz. Büyük bir adam, büyük bir lider, ben Kemal geliyorum diyoruz ve Allah'ın da izniyle geliyoruz. Hattı müdafa yoktur, hattı müdafa yoktur, hattı müdafa yoktur.. Bu arada heykel yapmak köprü, araba, iha yapmaktan daha zor bilginiz olsun. Bir heykel yapmak için ne kadar düşünülüyor sizin haberiniz yok sanırım. Tek çare Kılıçdaroğlu.

Hocama katılıyorum, yılların bürokratik bir erkek adamı çok destekliyor ve ilk turda bitiriyoruz. Büyük bir adam, büyük bir lider, ben Kemal geliyorum diyoruz ve Allah'ın da izniyle geliyoruz. Hattı müdafa yoktur, hattı müdafa yoktur, hattı müdafa yoktur.. Bu arada heykel yapmak köprü, araba, iha yapmaktan daha zor bilginiz olsun. Bir heykel yapmak için ne kadar düşünülüyor sizin haberiniz yok sanırım. Tek çare Kılıçdaroğlu.

Heykeli, arabayı, köprüyü bi kenara bırakırsak yine KK daha iyi bir seçim gibi görünüyor bana göre. Çünkü sanırsam oyların istatikliğine göre RTE vs KK gibi, RTE yukarda açıkladım zaten az çok.

Yaşı küçük arkadaşın, bildiği tek bilgi birikimi akşam sofrasında babasının konuştuğu siyaset. Aldırmayın pek, üniversite felan okusun kendine gelir. 2 gulhü 3 elhamla olacak iş değil bunlar.
Katılıyorum arkadaş biraz fazla çocuk gibi geldi bana da. Oyumuzu Kılıçdaroğluna verelim ve çocukluktan kurtulalım. Herkes veriyorsa vardır bi bildikleri herhalde Erdoğan çöp ya..

Nefret ediyorum kullananlardan. Discord'da kendsini mafia sanıyorlar panel kullanıp.

Merhaba, bu mernis data sızıntıları nereye kadar gidecek?

e-Okul, Vergi daireleri, Hysy, HGS, Plaka, Polnet, e-Devlet.

Bunlarin hepsi pub olmuş dataları sızmış bu nereye kadar gidecek? 10 yaşındaki çocuk bugün ülkedeki kişinin adresine ulaşıyor cidden cok saçma.
Alıcaksın hepsini karşına tokatlicaksın veledi zinalar.

Biz de karşı savaş başlatıp onları ifşalayalım. Ben başlıyorum:
indir.png

Yaşadığı şehir: Van/Bahçesaray.
Adı: M. K. M.
Okuduğu okul: Bahçesaray Ortaokulu.
Sınıf: 6. sınıf.
T.C: 99********* (Yabancı yani.)
Ayrıca müstakilde kalıyorlar. Yeni öğrendim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı