Mernis data olayları çok arttı

Hocam gerçektende bayağı arttı bu olaylar. J4J yaparken adamın bana attığı sunucu bile panel sunucusu. EGM, Cimer ihbar, aşı, iş yeri vs. var ve engellenmesi lazım.
Yazacak bir şey bulamadım. O yüzden sütlaç tarifi veriyorum.

1 lt süt.
2 çay bardağı pirinç.
1 litre su.
3 yemek kaşığı pirinç unu.
1,5 -2 su bardağı toz şeker (eğer çok şekerli sevmiyorsanız 1,5 bardak kullanabilirsiniz)
1 su bardağı süt.
Tarçın.
Teşekkürler.
 
Kısa cevap vermişim bir duüzeltme yapayım, belki mantıklı gelmeyebilir ama başından beri tem peşlerinde. 10 yaşında bir çocuğun senin T.C. bilgilerini sana gösterip hava atması normal bir şey değil.

Normal bir şey olduğunu söyleyen olmadı ama bunun için kurulmuş bir siber şube var. Tem in konuyla alakası olduğunu sanmıyorum. İlk kez sizden duydum.
 
Bilgilere erişen herkesi zaten bulamazlar :) Bu bilgilerle başkasının bilgilerini kullanıp işlem yapanları kastettim.
hocam eskiden minecraft oynardik ne güzel zamanlardi ne ara boyle sanalcılar falan cıktı ya

Normal bir şey olduğunu söyleyen olmadı ama bunun için kurulmuş bir siber şube var. Tem in konuyla alakası olduğunu sanmıyorum. İlk kez sizden duydum.
hocam "tem" bakıyor bu tür olaylara terore giriyor sonucta kimlik bilgileri veriye giriyor veri işide ajanlık sucu diye biliyorum
 
Ülkenin İç işleri bakanı olacak herif ne kadar da yasa dışı olmasına rağmen vatandaşların yüzünü otomatik tanıyan uygulamayı sağda solda hava atmak için iPhone üzerinden kullanırsa olacağı bu.
 
Hocam ne alakası var gözünüzü seveyim. Bunca yıldır niye girmemiş. Bu mernis olayı sadece bu sene patlak vermedi ki. 2016 da da patladı.
Hem tem ne alaka onu görmemiştim. Siber bakıyor bunlara.
ne 2016sı 2008de ilk mernis datası patladı kaç milyon kişinin verileri vardı
 

Yeni konular

Geri
Yukarı