- Makaleler
- 1
Mersin'de ikamet ediyorum. Sabah Fenerbahçe meydanında denize girerken 3-4 Rus veya Ukraynalı kadının denize girdiğini gördüm. Suriyeli tayfa hemen üşüştü yok su sıçratmalar, yakın ve bakarak yüzmeler, yanlarında bağırarak konuşmalar, sohbet etmeye çalışmalar. Biri çıktı sahile uzandı adamlar sanki hayvanat bahçesinde maymun izler kadını izliyor yerde. Sonra hepsi çekip gitti zaten.
Ben ülkem adına çok utandım. Ne olacak bu böyle arkadaşlar? Daha kaç kişi tacize uğrayacak? Adamlar bariz şekilde medeniyet yoksunu. Ortam kalabalık olmasa ve akşam olsa eminim taciz eden tecavüz de ederdi. Adamlar kalabalık geziyor bir de. Bir şey desen canının güvenliği yok. Adam bıçağı takar gider. Dediğim olaylar 1 saat önce oldu.
Ben ülkem adına çok utandım. Ne olacak bu böyle arkadaşlar? Daha kaç kişi tacize uğrayacak? Adamlar bariz şekilde medeniyet yoksunu. Ortam kalabalık olmasa ve akşam olsa eminim taciz eden tecavüz de ederdi. Adamlar kalabalık geziyor bir de. Bir şey desen canının güvenliği yok. Adam bıçağı takar gider. Dediğim olaylar 1 saat önce oldu.
Son düzenleyen: Moderatör: