Neden? Öğrenmek veya öğrenmemek işte bütün sorun bu.
Ülkemiz müslüman bir ülke ve zaten bir sürü imam vb meslek var normal.en azından teröristlere gitmiyor
Üniversiteliler terörist değil.Bu kadar cami imam nereden maaş alacak.Din Allah ile aramızda ise dünya fani ise neden 13 milyar TL alıyorlar. Üniversiteliler terörist mi?
Üniversiteliler terörist değil. Bu kadar cami imam nereden maaş alacak.
Tamam bütün camileri kapatalım üniversitelere verelim.Neden asgari ücret almıyorlar? Bir hemşireden bir polisten daha mı zor görevleri? 36 milyar TL tüm üniversitelerdeki hocalara, asistanlara, hademesine, yemekhanecisine nasıl yetiyor. Bizim millet kraldan çok kralcı.
Tamam bütün camileri kapatalım üniversitelere verelim.
Hocam alanına göre seçiliyor da fen lisesi falan hep daha iyi olanaklara sahip. Aynı şey gibi. Ben sayısal istiyorum ama sözelden de bazı dersleri istiyorum. Ama sayısal da adı üstü sayısal ağırlıklı.Bu son cevabım çünkü at gözlüğü takmışsın. Bir üstteki mesajım da isteyen alanına göre liseye gider demiştim zaten. Meslek liseleri alan öğrenilebilecek yerler. Güzel sanatlar lisesi vs. Bunlar hala günümüzde var. Yukarıda saydığın çoğu ders hala var. Ama farklı lise ve üniversitelerde.
Kendini de kandırma. Bugün askerlik dersi olsa ~ilerde ne işimize yarayecek yeaaa~ diyen binlerce öğrenci olacak. Keza tarım dersleri de öyle. Bu ülkede kimseyi memnun edemezsin. Cevap vermene gerek yok çünkü daha cevap yazmayacağım. Hayırlı günler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.