Meslek Lisesi mi Ticaret Meslek Lisesi mi?

Demek istediğim baş hemşire olmak. Baş hemşire küçümsenecek bir pozisyon değil bence. Eğer çok çalışıp tıp kazanabilecek ise tıp okusun.
 
Arkadaşlar ben ticaret meslek ve bilişim dalını istiyorum kararsız kaldım sağlık meslek lisesinden mezun olunca direk işe başlayamıyomuşum onu öğrendim. Zaten iş imkanı önemli değil sevdiğim bir meslek olsun az para kazansamda olur. Teşekkürler yanıtlarınız için(y)
Ticaret Meslek Lisesinde son sınıfta 2 gün okula 3 gün staja gideceksin, stajda eğer kendini sevdirirsen ve iyi bir yerde staj yaparsan staj yaptığın yerde zaten seni isterler. Ben Dış Ticaret okudum ve staj yaptığım yer beni liseden mezun olur olmaz istedi ve iyi ücret + sigorta da teklif etti fakat ben üniversite okumak istediğim için kalmadım. İşini iyi yaparsan kolay kolay işsiz kalmazsın.
 
Dalga geçmiyorum. Yazdığını okudum. Eğer seviyor isen bilişim oku diyorum. Seviyorsun sağlık olabilir diyorum. Sevdiğinin üzerine gitmeni önerdim zaten.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı