Meslek Lisesi'nden Fen İmam Hatibe geçiş

Talhababa

Hectopat
Daha fazla  
10.Sınıfım şu anda. Meslek Lisesi'ndeyim bu seneyi burda okuyup 11.sınıfta fen ve sosyal bilimler programı uygulayan imam hatibe geçmek istiyorum. Yapabilir miyim? Şu anda geçmeme sebebim puanımın 12 puan üstümde olması.11.sınıf puanı tam tutuyor.

Eğer gidebilir isen senin için çok iyi olur, her imam hatip kötü değil zaten ki fen imam hatip lisesinde imam hatip dersleri azaltılmış oluyor. (11. ve 12. sınıfta)

Evet ben de onun için geçeceğim zaten. Meslek Lisesi'nde alan seçimi yok sadece sözel dersleri görücem o da azaltılmış bir şekilde. Üniversite de istediğim bölüm Matematik Öğretmenliği olduğu için geçmek istiyorum. İşte geçebilir miyim onu öğrenmek istiyorum.

Meslek Lisesi'nden geçişte sorun çıkma ihtimali var 10.sınıfın sonuna kadar diye bir şey duymuştum meslek liseleri için. İnşallah öyle değildir. MF okumak istiyorum.
Yok mu bilen ?

Son düzenleme:
Seneye de gitme şansın olmayabilir, seneye 11. sınıf puanı şuanın 10. sınıf puanı olacak. 12. sınıf puanı ise şuanın 11. sınıf puanı olacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı