Messi mi Ronaldo mu?

  • Konuyu başlatan 580790
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 145
  • Görüntüleme 5B
Bilader zevk bırakmıyorsun ki. Haftada bir CS:Go vs Valo, Windows vs Linux, Ronaldo vs Messi gibi gibi saçma sapan karşılaştırma konuları açılıyor. Cevap zaten belli bir kesim Ronaldo der bir kesim Messi. Ha illa cevap istiyorsan zaten çok fazla karşılaştırma konusu var. Oradan bakabilirsin ne diye konu açıyorsun anlamıyorum?
İster açarım ister açmam ister bakarsın ister bakmassın.
 
Her şey sizin keyfinize göre mi olmalı? Konuyu açan açmış onaylayan onaylamış. Biz de altında konuşuyoruz. Rahatsız oluyorsan girme konuya. Boş şova kalkıyorsun.
Aynı konudan onlarca açılması senin rahatsız etmiyorsa sorun sendedir. Dediğim gibi bu kadar konuya gerek yok. Kirlilik yapıyor.
 
İster açarım ister açmam ister bakarsın ister bakmazsın.

Anladınız mı ne demeye çalıştığı mı? Milyar tane konu var bu messi mi ronaldo mu konusu ile ilgili. Onlardan birine girerek az çok hangi kesim ne demiş öğrenebilirsin. Açtığın konu fazlalıktan başka bir şey değil.
 
Aynı konudan onlarca açılması senin rahatsız etmiyorsa sorun sendedir. Dediğim gibi bu kadar konuya gerek yok. Kirlilik yapıyor.

Tamam sen kendi siteni aç, gestapo gibi yasaklı konular listesi yayınla orada senin gibi SS subaylarıyla birlikte mutlu mesut yaşa hayatını. Buraya gelip konunun altına alakasız mesajlar yazıp kirlilik yaratma.
 
1664632733612.png
 
Messi mi ronaldo mu sizce

İkisin karşılaştırmak zaten hata ikisi aynı mevkide bile oynamıyolar ama şunu söylemek en iyisi messi iyi olan bir takım dünyanın en iyi takımı yapabilir ama ronaldo iyi olan bir takımda dünyanın en iyis olabilir ama bana soracak olursanız bu yıldan yıla değişen bir şey benim ama cevabım messi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı