Çözüldü Metin2 Harici ekran kartı ile çalışmama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

charco

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistem özelliklerim: i7 6700 HQ işlemci, GTX965M Ekran kartı, 256GB SSD, 24GB RAM

Selamlar, Metin2 PVP oynamaya çalışıyorum fakat sürekli kendisi Intel HD Graphics 530 Ekran kartı ile açmaya çalışıyor ve bu kasmasına sebep oluyor. Her ne yaptıysam hiçbir şekilde düzeltemedim, yüksek performanslı Nvidia işlemcisi ile çalıştırmayı denedim bu hatayı veriyor;
397537

Denetim masasından oyunu ekleyip yüksek performanslı Nvidia işlemciyle çalıştır dememe rağmen yine intel ile çalıştırıyor ve bununla birlikte Nvidia denetim masasında ekli olmasına rağmen yine sağ tık yapıp yüksek performanslı Nvidia işlemci ile çalıştır dediğim halde yine yukarıdaki resim de olan hatayı vermeye devam ediyor. Açılan her oyunu harici ekran kartıyla aç dediğim halde bile yine de bu metin2'yi intel ile açmaya devam ediyor.
397539

Son düzenleme:
Dediğin PVP sunucusunu yükledim.
Eki Görüntüle 397571
Oyun dediğim gibi bin dosyası ile çalışıyor. Yani normal Metin 2 olduğu gibi ekleyemezsin.
ben de tıklarken .exe olarak açıyor fakat görev yöneticisi ayrıntılarında ise .bin olarak gösteriyor. Farklı bir mt2'de ise bu sorun yok galiba o PVP server ile alakalı

Bu sorunla yaklaşık 2 yıl oynamak zorunda kaldım. TR yönetimi ilgilenmiyor. Çözüm var ve çok basit ama Gameforge ilgilenmiyor. Youtube'de şu videodakileri uyguladıktan sonra düzeldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sorunla yaklaşık 2 yıl oynamak zorunda kaldım. TR yönetimi ilgilenmiyor. Çözüm var ve çok basit ama Gameforge ilgilenmiyor. YouTube'da şu videodakileri uyguladıktan sonra düzeldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben MT2 oynamayı bayağı önce bıraktım ama eğer sen oynuyorsan söyleyim bunları yapsan da nvdia ekran kartını kullanmayı reddediyordu. Lossless Scaling uygulaması ile dene. Muhtemelen düzelecektir ama hala kesin bilemem. En kötü 2X ya da 3X modu ile rahat oynarsın.

Ben MT2 oynamayı bayağı önce bıraktım ama eğer sen oynuyorsan söyleyim bunları yapsan da nvdia ekran kartını kullanmayı reddediyordu. Lossless Scaling uygulaması ile dene. Muhtemelen düzelecektir ama hala kesin bilemem. En kötü 2X ya da 3X modu ile rahat oynarsın.
.exe formatına geçtikleri için sorun düzeliyor sanırım. Eskiden .bin formatındaymış ya o yüzden işe yaramıyormuş. Öylesine denedim düzeldi şuan sorun yok. Dediğini gibi başka programlarda var ama onlara güvenemedim. Şuan bile ban yer miyim acaba diyorum :)
Bazi pvp serverlar bile harici gpu ile calisirken Gameforge’nin bu rezaleti akil almaz gercekten.
Maalesef :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı