Millenicom alınır mı?

3 aydır kullanıyorum. Ara ara pingim artıyor ve internetim gidiyor. Bu biraz rahatsız ediyor ama onun dışında problemi yok.
 
Yetkili bir kişi bize millenicom dolandırıcı dedi. Sizce öyle mi? Alınır mı?
İnternette vadettikleri hızı veriyorlar ancak müşteri hizmetleri biraz sıkıntılı. Telefonla kaç defa aradım müşteri hizmetlerine ulaşamadım. Online işlemlerden şikayette bulundum her seferinde otomatik mesajlar atıp durdular. Lol TR'de 35 pingle oynuyordum. Türk telekomdan Millenicom geçtim. Ping önce 39 lara gitti sonra 46-47'lere gitti. Mesaj attım ilgilenen yok. Türk telekom altyapısını kullanıyorlar, sorun çözmede yetersizler. Yakın zamanda Türk telekom'a geri dönecem.
 
Ben şikayetini çok gördüm açıkçası, ulaşıp geçmek istediğimi söyleyecektim açmadılar uzun süre yani müşteri hizmetlerine bağlanamadım. Daha geçmek istediğimi söylemek için bile aradığımda ulaşamıyorsam sorun yaşadığımda ne olacak bilmiyorum. TTNET tarifemi yükseltme daha mantıklı geldi, sözleşmemin bitmesine az vardı ve çıkarken ödeme çıkarttıkları için 50 download 7 upload için 130 ödüyorum (55 download, 8.90 upload alıyorum ama :D) ve daha hiç sorun yaşamadığım için devam ettim. Aslında bulunduğun bölgede sorun yaşamıyorsan aynı altyapıda pek sorun olmuyor ama sorun olunca da sen Millenicom'a onlar da TTNET'e söylüyorlar ve daha Millenicom'a ulaşamıyorsam böyle bir kuyruk iletişimini ne yapayım. TürkNet daha iyi gibi fiyat ve iletişim olarak ama onlarda da sorun olunca (eğer kendi altyapısı değilse) onlar TTNET'e söylüyorlar falan bazen gecikiyor ki TürkNet'ün de en büyük derdi sorun yoksa süper ama sorun varsa çözülmesi uzun sürebiliyormuş bazılarında. Ama bazılarında da hemen çözülüyor deniyordu. Bence TTNET istemiyorsanız TürkNet'e bakın öncelikli olarak. Ayrıca ekleme yapayım, görünce aklıma geldi. Ping dalgalanması oluyordu sanırım bazı zamanlar. Bir şikayet sayfalarına bakın güncel şikayetlere falan genel bir bilginşz olur en azından :).
 
Son düzenleme:
Ben kullanıyorum ve memnunum.
Dolandırıcı diyen kişi umarım Türk Telekom yetkilisi değildir.
 
Ben kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Sadece diğer sağlayıcılara göre biraz pahalı.
Bu da bana verdikleri internet:

Muazzam değerler 25'ten 50'ye geçince gözlerim yaşardı benim, ayıptır sorması ne kadar ödüyorsunuz acaba sorun olmayacaksa :). Ama ping bir tık yüksek gibi sanki, ben 8-11 ping alıyorum ama bölgesel bir olay sanırım.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı