Millenicom geçiş süreci

Sap1kDoct0r

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar finet kullanıcısıydım. Millenicom'a geçiş başvurusu yaptım. 10 gün boyunca saçma sapan bekletildikten ve rezil müşteri hizmetlerinden sonra başvurumu iptal ettirdim. SMS geldi iptal edildi diye. Başvuru takibi falan hiçbirinde talep yok diyor, müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışınca kayıtlı t.c no yok diyor her şey güzel oh bitti diyorum. Finetten iptal ettiriyorum iade ediyorum modemi sonra telden arıyorlar ve deniyor ki aktif geçiş (churn) talebiniz var iptal edemiyoruz. Millenicom'a ulaşmaya çalışıyorum, olmuyor kayıtlı T.C. no yok diyor. TurkNet'e geçmeye çalışsam orası da diyor başvurunuz var olmaz. Yani şu an Millenicom'un yüzünden ne abonelik iptal ettirebiliyorum ne de başka internete başvurabiliyorum.

Arkadaşlar finet kullanıcısıydım. Millenicom'a geçiş başvurusu yaptım. 10 gün boyunca saçma sapan bekletildikten ve rezil müşteri hizmetlerinden sonra başvurumu iptal ettirdim. SMS geldi iptal edildi diye. Başvuru takibi falan hiçbirinde talep yok diyor, müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışınca kayıtlı t.c no yok diyor her şey güzel oh bitti diyorum. Finetten iptal ettiriyorum iade ediyorum modemi sonra telden arıyorlar ve deniyor ki aktif geçiş (churn) talebiniz var iptal edemiyoruz. Millenicom'a ulaşmaya çalışıyorum, olmuyor kayıtlı T.C. no yok diyor. TurkNet'e geçmeye çalışsam orası da diyor başvurunuz var olmaz. Yani şu an Millenicom'un yüzünden ne abonelik iptal ettirebiliyorum ne de başka internete başvurabiliyorum.
Merhabalar ben iki gün önce Millenicom'a bağlandım aynı gün 2 saat içerisinde internetim aktif edilmişti. Abonelik belgelerini WhatsApp'tan onaylatıp kargolattım. Şu an kargo sürecinde. Sizin hangi aşamada sorun oluştu?

Merhaba ben iki gün önce Millenicom'a bağlandım aynı gün 2 saat içerisinde internetim aktif edilmişti. Abonelik belgelerini WhatsApp'tan onaylatıp kargolattım. Şu an kargo sürecinde. Sizin hangi aşamada sorun oluştu?

Geçiş işlemlerini onaylattım. 3. gün çarşamba dedilerki 48 saat içerisinde aktif. Pazartesi oldu. 48 saat içerisinde aktif. Tekrar çarşamba oldu. 48 saat içerisinde aktif. Aradım 10 kere dedilerki son aşamada hala. Neymiş finet onay vermemiş. Finet'e sordum dedilerki geçiş talebine onay vermedik yeni abonelik diye girmiş olabilirler tam geçiş değil gibi falan filan dedi. İptal ettim sonucuyla başvuruyu. Başvuru iptal diye ısrar ediyorlar Millenicom. Finet diyor ki abonelik iptal edemiyoruz hala aktif gözüküyor. TurkNet'ten altyapı sorgulayınca da devam eden talebiniz var diyor. Şimdi kime güveneyim napayım. İki firmaya da ulaşmak işkence, başka internet sağlayıcıya başvuru da yapamıyorum iptal olmuyor mevcut olan.
Ne yapacağım bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı