Milletimiz kadın algısı

Türkiye Orta Doğu, İslam, kibirliler ve cahiller ülkesi olduğu için böyle. Batıda 14 yaşında bile iki karşı cins sevgili olup sevişiyor, cinsellik ihtiyacını gideriyor ama burada 30 35 yaşına kadar kız eli tutamayan adamlar var. Sonra bu adam bunalıma, depresyona, strese giriyor ve intihara kadar gidiyor sonu. Diğer Orta Doğu, Afrika ve Güney Asya ülkelerinde de böyle. Dünya çürümüş.
Dediğin tipler Avrupa da da var ana sebebi bağımlılık bunların.
 
Öyle bir algı var ki hiçbir şey yokken manyak kadının biri gelip bu beni taciz ediyor dese birini gösterip adamı linç ederler. Kimse de böyle bir şey var mı yok mu kadın mı uydurdu demez düşünmeden dalarlar.

Dalsalar yine iyi bir haberde görmüştüm. Bir genç kız bir adama iftira atıyor. Adam halk tarafından linç ediliyor. Ve haberin sonunda
 
Ya kadına şiddetten serbest bırakılanlar var siz hala erkeğe şiddette kimsenin sesi çıkmıyor diyorsunuz. İki taraf içinde eşitsizlikler var. Bir kadın olarak ben de farkındayım ki sırf kadın oldukları için erkeklere istedikleri gibi davranabileceğini düşünen kadınlar da var. Ama bunların yaptıkları kadına şiddet olayları arasında hiç kalıyor. ( Tabii hukuk sistemimiz için erkeğe ve kadına şiddet olayları tamamen önemsiz. ) Fiziksel gücü kadından yüksek ve erkek olduğu için kadınlara istediği gibi davranan erkekler daha çok olduğundan kötü bir amacı olmayan erkekler de onlar yüzünden mağdur olabiliyor. Kısacası hemcinsleriniz arasında yananlar da oluyor. Erkeğe şiddet oranları kadına şiddet oranları kadar olsaydı kadınlar içinde aynı durum olurdu.

Kısacası tek sorun cinsiyetinden ötürü kendine tüm yetkileri verenler. Kadın erkek fark etmez. Ayrıca tüm kadınlar dediğiniz gibi değiller. Dediğiniz gibi olsalar bu kadar çok ölmezler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı