Minecraft Java vs Bedrock

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Java: Neredeyse her mod kurulabilir. Sürüm uyumlu olduğu sürece.

Doğru ama kurulumu biraz daha zahmetli.

Çapraz platform desteği yok. Ki olmaması daha iyi rekabet konusunda sıkıntı çıkarmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örnek ben laptop ile oynuyorum diyelim bir yere gittim arkadaşım hadi server açalım hayatta kalma oynayalım dedi ve pocket Edition açtı ben de hemen bedrock açtım birlikte oynadık(örnektir).
Ayrıca arkadaşlar özelliği de benim çok işimi görüyor.

Optimizasyon kötü fakat modlar ile bu halledilebiliyor.

Optimizasyon modluk bir şey değil temelinde sorun var(Java UWP göre aşırı ağır ve hantal).

Çoğu büyük sunucu Java için kurulu.

Doğrudur.

Bedrock: Kısıtlı modlar kurulabilir.

Doğrudur.

Mekanikler berbat.

Kazma hissi dışında sorun yok.

Crack indirip her servere girebiliyoruz. Hile kullanan biri görürsen adamın yeni bir Microsoft hesabı açması bile yeterli.

Diğerinde ona bile gerek yok sil crack Launcher dosyalarını yeni crack Launcher yükle tamam oldu bitti.
VirusTotal ile taratabilir ya da alternatif başka bir çözüm olarak kaliteli bir anti virüs programı kullanabilirsin.

Ölme eşeğim ölme önce git 3. parti siteden mod indir sonra VirusTotal'de tara sonra mod klasörünü aç içine at falan.

CurseForge gibi siteleri kullanırsanız bir şey olmuyor.

Evet CurseForge güvenli oluyor.

Dosya Ekleri

• Badlion Client Screenshot 2021.10.06 - 22.03.22.59.png
    Badlion Client Screenshot 2021.10.06 - 22.03.22.59.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 43
Java: Neredeyse her mod kurulabilir. Sürüm uyumlu olduğu sürece.
Çapraz platform desteği yok. Ki olmaması daha iyi rekabet konusunda sıkıntı çıkarmıyor.
Optimizasyon kötü fakat modlar ile bu halledilebiliyor.
Çoğu büyük sunucu Java için kurulu.
Ayrıca Premium ve crack serverlar mevcut. Premium serverlarda Premium oyuncuların oynaması ayrı 1 artı.

Bedrock: Kısıtlı modlar kurulabilir.
Çapraz platform desteği mevcut.
Optimizasyon gayet yerinde.
Mekanikler berbat.
Crack indirip her servere girebiliyoruz. Hile kullanan biri görürsen adamın yeni bir Microsoft hesabı açması bile yeterli.

VirusTotal ile taratabilir ya da alternatif başka bir çözüm olarak kaliteli bir anti virüs programı kullanabilirsin.
Hocam Minecraft Java futbol takımı kurulmuş sanırsam, fanatik bir taraftar gibi bir tutumunuz var.

Hocam Minecraft Java futbol takımı kurulmuş sanırsam, fanatik bir taraftar gibi bir tutumunuz var.
En güzelini siz yapmışsınız. Ben iki taraftanda sıkıntı yaşamadım iki tarafıda çok seviyorum.

Bedrock Edition'u yıllar boyunca oynadım telefonda. Ve cidden kötü. Eğriye eğri demek gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı