Mining için ekran kartı önerisi

NVIDIA serisinden devam edin. ETH biterse ki CEO şu haziran veya Temmuz'u işaret etti tam geçiş için. İşinize yarar altcoinler de. Son gelen elektrik zamları vs derken amorti süreleri 20 ay a kadar çıktı bunu da göz önünde bulundurun. Her türlü kendi giderini karşılar. Ama olaki şurada 5 6 ay sonra ETH powdan pos a geçer ise o zaman maalesef bir şey getireceğini sanmıyorum. Çünkü ETH de ki hash zorluğunun %50'si bile diğer coinler dagilsa gelirden çok zarar a döner işler. İyi düşünün karar verin. Önümüzde ki 2 sene böyle gideceğini bilsem hiç durmayın girin derin ama ne olacağı belli olmuyor işte.

3080ti ya da 3090. Ne kadar az kart o kadar az sorun.
Özellikle 3080 ve 3090'larda bellek sıcaklıkları çok fazla oluyor ve belleklerin termal pedlerini değiştirmek gerekiyor. Eğer garantisi varsa bu işlemden sonra garanti bozuluyor. Termal ped değiştirmemek için çok üst seviye soğutması olan bir ekran kartı alırsa bütçesi dahilinde ancak 1 tane ekran kartı alabilir.

Merhabalar, 6600 XT ile 3060 arasında kaldım. İkisinin arasında 2000 lira gibi bir fark var şu an hangisi alınmalı? 6600XT 33 mh 3060 36 mh kazıyor

Dostum. RTX 3060 ile 49 mh/s değerinde kazım yapılabilir. LHR olayını ortadan kaldıran sürücüsü var. (470.05) bu sürücü yüklendikten sonra 41-42 mh/s değerinde kazılır. Overclock (OC) yapılınca 49'a çıkar. Bilgin olsun. Ayrıca uygun fiyata ekran kartı temin edebilecekseniz RTX 3090'dan yarı fiyatına alabilirsen 4 adet olsa 480 mh/s yapar 10 tane 3060'a bedel. Fiyatlar artık kazım gücüne göre zaten.

Yatırım tavsiyesi vermiyorum fakat 100.000TL'nin 20-25 ayda size geri dönebileceği riskini alıp girin bu işe. LHR'li kartları tercih edin. Altcoin kazımında cidden çok kârlılar hatta çoğu zaman ETH'den daha iyi kâr bırakan coinler olabiliyor. Şahsen Mining'i sadece hobi olarak yapıyorum ciddi bir iş olarak yüksek meblağlar yatırmadım. Yarın öbür gün ne olur bilemem tabii ETH birden 2X yapıp ortalığı yıkabilir.
kanka lhr mining kısıtlı demek

Merhaba. Elimde 100.000 TL gibi bir meblağ var. Bununla mining yapmak istiyorum yurt dışından akrabam bana ekran karti temin edebileceğini söyledi ekran kartlarının parasini ödeyeceğim kazım Türkiye'de olmayacak akrabamin evinde olacak hangi ekran kartlarini önerirsiniz mining için en mantıklı ve getirisi çok olan hangisidir?

Not: Günlük getirilerini elektriği hesaba katmadan söyler misiniz?
5k dan 20 tane 2.el 1060 fazla zararın olmasın 5 ay sonra mining kazançlı olmayacak nasılsa

Teşekkür ederim. Şuan 1060 var onunla beraber bir tane daha kart eklemeyi düşünüyorum. Fiyatlar uçuk. Bir yandan da ekran kartını da yükseltmek istiyorum. O yüzden 3060 ve 6600xt arasında kaldım. Hem günlük kullanım olucak ve 1060 + alacağım kartla mining yapacağım.
bence senin icin 6600 iyidir.
çünkü 50-60W tuketimi var.
Elektrik fiyatlari uçtu.
ama dogru karari sen ver sonucta sen kullanacaksın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı