Misafir Çocuğu bilgisayarı bozdu

xdddd.png

Z kuşağı hep böyle...
 
Merhaba arkadaşlar, bugün çok önemli bir sıkıntı oldu. Çok korkuyorum çünkü bilgisayara garip şeyler oldu. Hikaye şöyle başladı:
2 gün önce arkadaşlar beni halı sahaya çağırdı, ben de seve seve kabul ettim, halı saha saati misafirlerin gelme saatiyle çakıştığı için evden 15 dk geç çıkmam gerekiyordu. Sonraki gün misafirler geldi, onları ağırladım ve tam evden çıkacaktım ki, bir anda bir çocuk sesi duydum. Çocuk sesi küçük Berkehan'dan geliyordu. Berkehan, benden ona oyun açmamı istedi. Ben de ilk başta tereddüt etsem de açtım, sonuçta bu bir çocuk, en fazla ne olabilir ki? Halı sahaya gittim, 18-0 yenildik. Onun üzgünlüğü ve siniri ile eve gittim. Eve gittiğimde küçük Berkehan ve annesi gitmişti. Buna sevindim, ev boş olunca daha güzel. Canım sıkıldığı için bilgisayarın başına oturdum. Bilgisayarı açma tuşuna bastım ve beklemeye başladım. Bir anda fanlardan su fışkırma sesi ve elektrik sesi geldi. Fanlarına baktım, ve yapış yapış sular vardı. Beynine kan sıçradı, bilgisayar açılınca Technopat'a girdim ve hemen bir teknik destek konusu açtım. Bu konuya Recep abi de cevap yazdı. Bana sürücüleri silip tekrar kurmamın sorunu düzelteceğini söyledi, ben de dediğini yaptım, fayda etmedi. Şimdi boş boş bilgisayara yüklenen crack oyuna bakıp, misafir çocuğu küçük Berkehan'a bilgisayarı veren aklımı sorguluyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Komik değildi. Gülmedim. Şakan o kadar kötüydü ki kafamın üstünden gitmesini tercih ederdim. Dürüst olmak gerekirse beni güldürmek için berbat bir deneyimdi. Kıkırdamadım akciğerlerimde ufak bir hava akışı olmadı. Bilime göre güleceğimiz zaman, yüz kaslarımız gülmeden önce gevşemeye hazırlanırlar, en küçük bir oynama bile hissetmedim. 0/10 şakan o kadar kötüydü ki sana yasal olarak yaratıcılı olmana kim izin verdi inanamıyorum. Bu şakaya harcadığım beyin gücü dünyadaki bütün evlerin enerjisini karşılamaya yeter sanırım. Bi kişilik sahibi, ol şaka yapmayı öğren, kitap oku. Bunu komiklik için söylemiyorum, içtenlikle söylüyorum ki bu mizahın gelebileceği en kötü nokta olabilir. Az önce dünyadaki bütün mizahi ve komedik şeyleri tek elle yoketmiş bulunuyorsum. Toplumun seni bütün olarak bu komiklikten aciz bıraktığından dolayı büyük bir utanç içerisindeyim.
 
Komik değildi. Gülmedim. Şakan o kadar kötüydü ki kafamın üstünden gitmesini tercih ederdim. Dürüst olmak gerekirse beni güldürmek için berbat bir deneyimdi. Kıkırdamadım akciğerlerimde ufak bir hava akışı olmadı. Bilime göre güleceğimiz zaman, yüz kaslarımız gülmeden önce gevşemeye hazırlanırlar, en küçük bir oynama bile hissetmedim. 0/10 şakan o kadar kötüydü ki sana yasal olarak yaratıcılı olmana kim izin verdi inanamıyorum. Bu şakaya harcadığım beyin gücü dünyadaki bütün evlerin enerjisini karşılamaya yeter sanırım. Bir kişilik sahibi, ol şaka yapmayı öğren, kitap oku. Bunu komiklik için söylemiyorum, içtenlikle söylüyorum ki bu mizahın gelebileceği en kötü nokta olabilir. Az önce dünyadaki bütün mizahi ve komedik şeyleri tek elle yoketmiş bulunuyorsum. Toplumun seni bütün olarak bu komiklikten aciz bıraktığından dolayı büyük bir utanç içerisindeyim.

Keşke bu kadar ciddiye almasaydın be hocam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adam dalga geçiyor. Bilgisayar açılmıyor ise sürücüleri nasıl güncelleyecek? Ayrıca baltaş böyle bir durumda driver güncelle mi diyecektir sizce? Ama cidden güldüm ben okurken hayırlı forumlar.
Ne demek hocam. Dalgasına attım zaten. Laf olsun torba dolsun misali.

...

Bence PSU'yu komple iptal edip şebeke elektriğini direk anakarta vermesi lazım ısı ile kurur. (!)



Şakasına attım be 😆
Emin değilim hocam, kuruşa bile yapışkanlığı devam eder bence. Ayrıca çocuk yeni LoL hesabı açıp 50K shaco kasmış.
 

Geri
Yukarı