Rehber Modem Hat Değerleri

Ne değiştiğini belirtiyoruz işte. Port, ve hat değerini aşman problem olan.

Modemimin kablosuz ağ istatistiklerinde böyle sonuçlar var. Modemimde sıkıntı olabilir mi? Kopma ve yavaşlama sorunu modemden kaynaklı olabilir mi?

Ethernet üzerinden bağlantıda da aynı sonuçlar varsa hat kaynaklı. Wifi üzerinden hat'a ek olarak algılama iletişim sorunları da eklenince hatalkar artması normal. Modem kayanklı olduğunu düşünmüyorum. Firmware kontrolü yaptırabilirsiniz üretici veya ISP verdiyse orayla iletişime geçip güncel yazılım isteyebilirsiniz.

Ethernette herhangi hata olmuyor sadece WiFi'de büyük ihtimalle modemin WiFi si sıkıntılı ki araştırdığımda birçok kişi de aynı sorunla karşı karşıya kalmış. Modemime güncelleme yaptım son sürüme güncel şuanda. Ama WiFi'deki hatalar kopma sorunu yapmaz mı ki?

Bu değerler nasıldır, VDSL'e geçiş yaptım bugün henüz aktif olmadı 35 Mbps alacağım kopmalar yaşar mıyım ? Tesisatı yenilememe gerek var mı, binamız 12 yıllık ? Mevut Bağlantım Wi-Fi.

Dosya Ekleri

• snr.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 71
Bu değerler nasıldır, VDSL'e geçiş yaptım bugün henüz aktif olmadı 35 Mbps alacağım kopmalar yaşar mıyım ? Tesisatı yenilememe gerek var mı, binamız 12 yıllık ?
Bu değerler ADSL VDSL geçince paylaşırsın. Bu değerlere göre ADSL sonucu verilir.
12 yıllık hat ek varsa çoktan hasar almıştır. Siz de ankastre saha dolabı ve ev hattınızı kontrol ettirin. Ev içi ek varsa veya bina dışı yenilettirin.
Ethernette herhangi hata olmuyor sadece
Görmeden söze göre yanıt veremeyiz.
Ama WiFi'deki hatalar kopma sorunu yapmaz mı ki?
Kopma değil gecikme yaşarsın.

Binanın kutusu bu sizce ne yapmalıyım? Adsl için değerler iyi mi yoksa kötü mü?

Dosya Ekleri

• IMG20201016195042.jpg
    143,7 KB · Görüntüleme: 62
Adsl için değerler iyi mi yoksa kötü mü?
Neye göre iyi kötü? Bu değerlerde stabilliği aştığın gözüküyor. Resimde yine telekomun düzensizliği gözüküyor. Asılan kablolar topraklama ise onlar bile bağlı değil. Kısaca sorun var.
Binanın kutusu bu sizce ne yapmalıyım?
Kutuya göre binada Uydunet bulunuyor. Uydunet tarifelerinle geçeceğin tarifyi karşılaştır. Hangisi uygunsa ona göre geç.

Hat değerleri nasıl? Ankastre üzerinden ölçüm yaptım.

Hat değerlerim iyi mi? Youtube 4K video izliyorum rahat bir şekilde fakat oyunlarda ani ping sorunum oluyor bu neden kaynaklı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• ssss.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…