Rehber Modem Hat Değerleri

Merhaba, altyapı değerlerim bu şekilde sizce 100Mbps'lik bir pakete geçiş yaparsam sorun olur mu?
Yasaşarsın santralden size kaliteli geliyor ancak ev içi hattı iyi değil gibi. Modem de kalitesize benziyor.
Bu değelerde 50'yi deneyebilirsiniz stabil olarak.

Yasaşarsın santralden size kaliteli geliyor ancak ev içi hattı iyi değil gibi. Modem de kalitesize benziyor.
Bu değelerde 50'yi deneyebilirsiniz stabil olarak.

Yaşadığım sokak ayrı ayrı müstakil evlerin olduğu bir yer ve kutu direk bahçemin önünde ev içindeki hattı 10 metrelik bir kablo alarak kendim çektim büyük ihtimal bundan kaynaklı bir sorun oluştu. Yeni bir internet sağlayıcısına geçtiğimde ev içinde ki sorunu düzeltebilirler mi?

SNR değeri sınırda kalıyor hat parazitli olur ve kopma yaşayabilirsiniz. 75 Mbps bu hat için uygun gibi duruyor.

Yeni bir internet sağlayıcısına geçtiğimde ev içinde ki sorunu düzeltebilirler mi?
Ev içine çoğu karışmıyor ancak deneyebilirsin. Bir elektikçi çağırman faydalı olur. Telefon direğini görüyorsan elektriğikçiye onu da bildir DSLAM'dan evine kadar takip etsin eski olan neresi var sinyal kaybı nerede diye.

35 Mbps kaldırır mı? Gün boyunca SNR değeri 12 ile 17 arasında değişiyor.
O kadar değişken olması hattın sağlıklı olmadığını gösterir. Ek veya kopuk yerler var mı kontrol ettirin. Kullandığınız değerlerden daha yükseğe geçemezsiniz sağlıklı olarak. 35 kaldırabilir ancak sınırı geçersiniz çok sağlıklı olmaz.

SNR değerini yükseltmek için ne yapabilirim?

Merhaba TT 6 Upload verdiğini söylüyor ben en fazla 3 kullanabiliyordum, speedtest 5-6 ile başlıyor ama 3'e düşüyor hemen. Şimdi kontrol ettim gerçekten modemime 6 geliyor ama ben max 3 görüyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
D:35/U:12 bile çıkabilirsiniz bu değerlerle. Kullandığınız hız stabil gözüküyor düşmeler kullanımdan dolayı kaynaklanabilir. Ev içinde ek veya çok fazla cihaz bağlıysa etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…