Rehber Modem Hat Değerleri

Arkadaşlar bu işlerden gerçekten anlamıyorum benim alabileceğim max internet hızı nedir acaba sözleşmem bitecek ve kazıklanmak istemiyorum.

Dosya Ekleri

• hat değerleri.png
    22,5 KB · Görüntüleme: 122
Arkadaşlar bu işlerden gerçekten anlamıyorum benim alabileceğim max internet hızı nedir acaba sözleşmem bitecek ve kazıklanmak istemiyorum.
60 civarları stabil alırsın, 70/75 civarları sınır.

Arkadaşlar 1 ay geçmedeen hat değerleri değişti aşağıda yazan 76.800 olan değer 91 e çıktı şimdi ben bu hızı alabilecekmiyim ? Türk telekoma gittiğimde 50 mbit ya alırsın ya almazsın dediler

Dosya Ekleri

• Modem arayüzü.png
    14,9 KB · Görüntüleme: 87
Arkadaşlar 1 ay geçmedeen hat değerleri değişti aşağıda yazan 76.800 olan değer 91 e çıktı şimdi ben bu hızı alabilecekmiyim ? Türk telekoma gittiğimde 50 mbit ya alırsın ya almazsın dediler
75 Mbps sorunsuz alırsınız. Siz onlara bakmayın, bilen de konuşur bilmeyen de.

Daha demin 91 olan 100 oldu sözleşmemin bitmesine 5 gün kaldı ondan mı oluyor acaba
Bu altyapı ile 100 Mbps alabilirsin fakat Türk Telekom kullancaksan 50 Mbps ile sözleşme yap. 100 Mbps stabil gelmezse çektirir biraz internet. 50 Mbps başlat sonra 100 Mbps çıkar 1 hafta dene sorun yaşamazsan iyi günlerde kullan.

knk şöyle bir sorum daha var aynı kampanya üzerindenmi paketimi yükselticekler mesela turkcelde 100 mbitlik net 140 tl 50 mbitlik net 130 yükseltmek istediğimde normal fiyatı diyelim 200 tl olursa zarar etmiş olurum ama 100 lük alırsam hızımı sınırlandırma şansım var o yüzden 100 lük alsam daha iyi değilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…