Rehber Modem Hat Değerleri

Merhaba hat değerlerimde bir sorun var mıdır ?

Dosya Ekleri

• Modem.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 122
İndirme limitlerde sorun aşamıyorsanız stream ve yüksek akışlı verilerde sorun olmaz. Ancak hızınızı 50'ye sabitlese
Hocam ben 50 Mbpslik paket kullanıyorum fakat 33 Mbpsyi hiç geçemedim. Dslam kilidine takılmış olabilir miyim ?

Hocam ben 50 Mbpslik paket kullanıyorum fakat 33 Mbpsyi hiç geçemedim. Dslam kilidine takılmış olabilir miyim ?
Bu bağlandığın cihazla ilgilidir. Modeme bağlanan kişi sayısı fazla ise düşük geliyordur. Ethernet ile bağlayıp wiki kapatın modemden o şekilde kontrol edin.

@Murat5038 Hocam maalesef ki yine farklı bir operatöre geçiş sağladım. Şöyle bir sorun var, geçiş yapmadan önce değerlerim çok iyiydi ama ne olduysa geçiş sürecinden sonra hattımda hız düşüklüğü yaşamaya başladım, modemden olduğunu düşünüp modemi sıfırladım, müşteri hizmetleri ile görüştüm bir türlü çözüm bulamadık. Rica etsem sizde bir kontrol eder misiniz?

DSL stats.

Dosya Ekleri

• dsl_stats.txt
    4,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Konumdaki soruna benziyor hocam. Dilerseniz konudaki yöntemi uygulayın yeniden atın hat değerlerinizi.

Maalesef hocam 3 kodu da tek tek denedim aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…