Rehber Modem Hat Değerleri

Eski ile yeni görüntüyü atın. Sadece yeni ile anlamayabilirler.

Hocam dediğiniz gibi yaptım, ne teknik ekip geliyor ne de sorunu çözüyorlar. Otomatik mesajla 12-13 saat sonra teknik ekibimiz tarafından sorununuz çözülmüştür diyor ama yine aynı bugün yine kayıt açtırdım yine gelmediler. Buna nasıl çözüm bulabiliriz? Port varken sıfırdan kurulum yaptırıp, tekrar bür ton para vermeye gerek var mı?

Hocam, TT ekibini özel olarak çağırdım. Sorun tamamen milleni.com ile ilgiliydi, portu gelip kontrol etti şu anki değerlerim aşağıdaki gibidir.

Ayrıca hattı 50 MB sabitlememi istedi kapasite 35MB önerilen. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

CRC falan yemiyorsan SNR 8 de kalabilir eğer sıkıntı yapıyorsa ayarlardan SNR i yükseltebilirsin.

indirme hızım 76 desteklemesine rağmen 39 da takılıp kalıyor hat değerlerine göre normal mi yoksa sınırlamamı var

Müşteri hizmetleri
İndirme 76 Gönderme 15 Mbps olarak tanımlanmış durumdadır efendim. İç ağ kablonuzu söküp takabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2024-05-28_093040_192.168.1.1.png
    25,9 KB · Görüntüleme: 37
  • Opera Anlık Görüntü_2024-05-28_093102_192.168.1.1.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 36
  • Opera Anlık Görüntü_2024-05-28_093238_internetkutusu.com.tr.png
    17 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Ayrıca hattı 50 MB sabitlememi istedi kapasite 35MB önerilen. Siz ne düşünüyorsunuz?
2023 eylül ayında yazdığım mesaja gider misiniz
Bunları zaten cevaplamıştım.
Hocam, TT ekibini özel olarak çağırdım. Sorun tamamen milleni.com ile ilgiliydi, portu gelip kontrol etti şu anki değerlerim aşağıdaki gibidir.
Port dediğin kablo zaten dediğim şeilde kablo kaynaklıydı. TT ekibi işgüzarlık yapmayı sever. Doğru düzgün hizmet verdiğini pek görmedim bu zamana kadar.

İndirme hızım 76 desteklemesine rağmen 39 da takılıp kalıyor, hat değerlerine göre normal mi yoksa sınırlamamı var?
Değerlere göre normal gözüküyor desteğiniz indirmede 40 ancak kablo kaynaklı da olabilir. Ne zamandır bu şekilde? Önceden kaç alıyordunuz ve ne değişti?

Son düzenleme:
işaretli olan kablolar benim ilk olarak kırmızı mavi olanı kesip tekrar tekrardan birleştirdim hız 64 oldu ilk defa . sonra gri olanı kestim birleştirdim hız ge 40 a sabitlendi birkaç kere daha denedim hala 40 a sabitli
2 kablo yeterlimi internet için diğer kablolarla işim var mı

Dosya Ekleri

• photo_2.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 33

1 çift yani 2 kablo yeterlidir fazlası hat kalitesinde düşüşe neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…