Moderasyon Hakkında Düşüncelerim

Yazılanlara katılıyor musunuz?

• Evet

Oy: 63 87,5%
  • Hayır

Oy: 9 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    72
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten moderatörlere yükseldiğimiz yok. Biz sadece bazı yaptıkları şeyler hakkında eleştiri yapıyoruz. Yoksa hepsini seviyorum.
Sen beni yanlış anladın dostum. Ben de eleştirilmelerinden yanayım zaten. Modlar her zaman üstten bakar ama bu sitedeki kadar üstten bakanı daha önce görmedim. Keyifleri ne istiyorsa onu yapıyorlar. 🙂

Hocam direkt ban atılmıyor. Belli süreleri var diye biliyorum. Mesela bir hatayı 1 kez yaptığınızda sadece uyarı veriliyor. Hatanızı anlamaz ve devam ederseniz. Ceza süreleri katlanıyor. Çoğu moderatör arkadaş daha az ceza saati veriyor. Mesela 1 hatam yüzünden 1 saat uyarı almam gerekirken moderatör arkadaşlar 15-30 dakika ceza veriyor.
Daha hiç rastlamadım.

Bu tür konular genelde direkt kilitlenir, bu konunun kilitlenmemesinin özel bir sebebi mi var? :)

Var çünkü düşündüğünüz gibi tepeden bakan insanlar değiliz. İnsanların görüşlerine ve geri bildirimlerine önem veriyoruz. Ve bunu da üyelerden bir karşılık beklemeden yapıyoruz.

Bu konular gördüğünüz gibi hararetli geçen konular. Yani moderatör hem denetime bakıyor hem konuya, 2-3 kat daha fazla yük demek. İşin bir de bu tarafı var. Bazı konuları açıyoruz, iki üç sayfa sonra gereksiz mesajlarla, raporlarla dolmaya başlıyor. Sonuç: Moderatöre daha fazla yük.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı