Moderatörler gıcık oluyor mu?

Ben moderasyon ekibinin robot olduğuna inanıyorum.
@Yener K. hocam cyborg :).

Evet mesela ben bir Android'im. Recep hoca en yakın zamanda yeni sürüm ban güçlerini de bize entegre edecekmiş, benden demesi 🙃
 
Maalesef ben de insanım. Bazen kızdığım oluyor. Çoğunlukla mesajları düzenliyoruz. Görevimiz. Sizlerin de @Lintos hocamın dediği gibi yardımcı olması gerekiyor.
 
Evet, tabii ki de gıcık oluyorlar, onlar da ins... (!)
Evet mesela ben bir Android'im. Recep hoca en yakın zamanda yeni sürüm ban güçlerini de bize entegre edecekmiş, benden demesi 🙃
@Enes3078 : Üzgünüz, yeniden deneyin, hata kodu: 0x514512 (!)
Recep hocam, hep hata veriyor bu yazılım, güncelleme getirelim buna. (!)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gıcıklık demeyelim, kızma oluyor diyelim. Kimisi hiçbir kurala dikkat etmeden konu açıyor, onun yerine biz sıfırdan konu açıyoruz. Kimisi rapor sistemini kullanması gerektiği gibi kullanmıyor. Görevimiz zaten genel olarak tüm düzeni sağlamak fakat bu düzeni sağlarken okurlarımızın bize daha yardımcısı olması, destek çıkması daha iyi oluyor ve bizi mutlu ediyor.

Hocam onu biz biliyoruz.
Sen Sosyal'in kanayan yaraları yani "Boyum 200 metre olur mu?" gibi konulara nasıl tepki veriyorsun onu söyler misin? Lütfen.
 
Bu arada şaka bir yana henüz bir üyeye yaptıklarından dolayı atarlanmadım veyahut gıcık kapmamdan dolayı ceza vermedim, vermem de. Yalnız burada troll için gelen insanlar da oluyor mu oluyor. Ha bazı üyelerin davranışları özellikle gözüme çarpıyor fakat bu gıcık olduğum anlamına gelmez. Lütfen herkes kurallara uysun ve güzelce geçinip gidelim :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı