Moderatörler neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Moderatörler absürt bir durum olmadığı sürece her konuyu onaylamakla yükümlüdür. Konuyu açmadığın zaman bu sefer üye soruyor "niye konum açılmadı?" moderatör ne desin "gidin Google'dan bakın" mi desin? Haksızlık olmaması için konuların eşit bir şekilde açılması lazım. Onun açılıp diğerinin açılmaması değil, üye bu sefer ters bir şeyler düşünmeye başlıyor. Bu tip mesaj yazarsanız zaten ban yersiniz, gereksiz mesaj atmış oluyorsunuz sonuçta.

Konu açılması muhabbetine lafım yok öyle olsun. Ama kimse beni bu oyun kaç GB konularının mantıklı olduğuna ikna edemez. Zaten bir dünya gereksiz konu kirliliği yaşıyoruz, bir de bunlar ekleniyor.
Benmi salağım? Bir oyunun kaç GB olduğunu öğrenmek için en ufak bilgi mi gerekiyor?
Technopat'a kadar gireceksin bu oyun kaç GB konusu açacaksın, Yahu Technopat'a yazana kadar Google'a yazsan zaten çıkıyor :)
 
@kopkeliekmek alan razı, veren razı. Diyecek bir şey yok, konuyu açar açmaz saniyesinde 5-6 cevap geldiği için kullanıcı Google'a sormaktan ziyade buraya soruyor. Forum kuralları doğrultusunda her konu açılabilir, kesinlikle kısıtlama getirilmesini doğru bulmuyorum.
@646148, şahsen forumun katılığını seviyorum. Ortada bir ciddiyet var ve herkes o ciddiyet doğrultusunda yorumunu yapıyor. Şunu da kabul etmek gerekir ki bazı kişiler, nerede ne ve nasıl konuşacağını bilmiyor.
 
Hocam BIOS ve Dosya Gezginini telefon kamerasından çektiğim için "ekran görüntüsü yerine fotoğraf paylaşma" sebebinden geçici süreliğine yasaklandım. Gerisini siz düşünün.😀
 

Dosya Ekleri

  • 20230427_195421.jpg
    20230427_195421.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 66
  • 20230427_200028.jpg
    20230427_200028.jpg
    194,4 KB · Görüntüleme: 60
Birkaç konuda mizah yaptım diye gereksiz mesajdan uyarı yedim. Bazıları gerçekten saçma saçma soru soruyor mizah yapıyoruz gereksiz mesajdan ban yiyoruz.
Moderatörlerin istediği şey;
soru
cevap
soru
cevap
Adam mantıksız bir şey sormuşsa veya yanlış bir şey istediyse uyarınca bile susturma alıyorsun zaten.
Mesela adam .. markasından öneri istedi ama marka sorunlu, sen bu adamı uyarsan "gereksiz mesaj" dan susturma alman gerekiyor kurallara göre.
 
@Henss sol taraftaki resme lafım yok da sağ taraftaki resmi ekran görüntüsü olarak da alabilirdiniz. Moderatörlere çamur atmaktan ziyade bir dahakine ekran görüntüsüyle alın resminizi. Sizi de daha az uğraştırmış olur ve ceza da almamış olursunuz.
 
Konu açılması muhabbetine lafım yok öyle olsun. Ama kimse beni bu oyun kaç GB konularının mantıklı olduğuna ikna edemez. Zaten bir dünya gereksiz konu kirliliği yaşıyoruz, bir de bunlar ekleniyor.
Benmi salağım? Bir oyunun kaç GB olduğunu öğrenmek için en ufak bilgi mi gerekiyor?

Sen biliyorsundur ama karşındaki insan bilmeyebiliyor. Dünyada binbir türlü insan var, daha bilgisayarın nasıl açıldığını bilmeyenler var. Görmezden geleceksin yapacak bir şey yok. Araştırmayanları ben de sevmiyorum, insanlar çok hazırcı olduğu için araştırmadan yoksun bu nedenle de bir şey ogrenemiyoruz.
 
Son düzenleme:
Zamanında ben de çok banlandım. Açıklama kısmına da tatil yazdılar hatta. Ara sıra konu dışı bölümlerine girip sadece eğlence amaçlı 1-2 mesaj yazıyorum. Aşırıya kaçılmadığı sürece, konu sahibi de mesajdan rahatsızlık duymuyorsa bence insanları bir kalıba sokmanın pek anlamı yok. Bu biraz, matematiği kötü olan birisine denklem problemi çözdürmeye çalışmak gibi oluyor. Forum kuralları elbette kirliliği önlemek açısından önemli. Ancak forumu forum yapan da biz forumun nihai kullanıcılarıyız, bizimle düşman olmanıza gerek yok. Bizler de sizler gibi yaşantısı, ailesi olan insanlarız. Anlayış göstermenizi bekliyoruz. Beni banlamışsın çok umrumda olmaz siz bu şekilde yapmaya devam ettiğiniz sürece forumu bir inek gibi sağar, alacağımı alır kaçar giderim. Kimseye de faydam olmaz, bir kişi bin kişiyi doğurur. Hadi kalın sağlıcakla.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı