Moderatörler neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.'si bahsettiğiniz konuda moderatör arkadaş İngilizce klavye kullandığından dolayı Türkçe karakterler kullanmamış. Forumda bu yazım hatası olarak kabul edilmiyor, olmayan şey için isyan etmenin de anlamı yok. ''V'' yerine ''W'' kullanmıyor mesela.

2.si moderatör konuları onaylarken hataları görmemiş olabilirler, gayet normal bir durum. Siz moderatörleri hata lüksü olmayan köle olarak falan mı görüyorsunuz anlamıyorum. Moderatörlük çok yorucu bir iş, @Motionless IN White yakın arkadaşım ve özel hayatına zaman ayıramadığı için bıraktı mesela. Sandığınız gibi yan gelip yatılacak bir iş değil. Bu yüzden her hatalarında isyan etmenin anlamı yok.
Madem moderatörlerin ''hata lüksü'' var, o halde bizim de olmalı. Yaptığımız 1-2 şeyde direkt ceza verilmemeli, önce uyarı gelmeli, eğer hala aynı devam ediliyorsa ceza verilmeli.
 
Madem moderatörlerin ''hata lüksü'' var, o halde bizimde olmalı. Yaptığımız 1-2 şeyde direk ceza verilmemeli, önce uyarı gelmeli, eğer hala aynı devam ediliyorsa ceza verilmeli.
Kurallari esnetirlerse obur forum siteleri gibi oluruz. Gerek yok ve sacma bir oneri.
 
@Silinen üye ben üye olduğum zamanlarda, minimum ceza süresi 1 gündü.

Benim de ceza yediğim, hatta açtığım konulara mesaj atamadığım oluyordu.

Ama biz şikayet etmiyorduk. Hata benim çünkü, kurallar da açık.

Bazen moderatör insiyatif kullanıp ceza vermeyebilir. Ama bu, kuralı değiştirmez. :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı