Moderatörler neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Samet Kayalar 1 günlük cezanız bulunmuyor.

Şu anki ceza sistemi gayet iyi bana göre. Eskiden 1 gündü minimum ceza miktarı.

Bu doğru değil.

Elimizden geldiğince, kullanıcıların işini kolaylaştırmaya çalışıyoruz.

Ama bunları yaparken de kurallara bağlı kalmak zorundayız.
Ben kimseyi savunmuyorum şu anda, adaleti arıyorum ben.
İnsanlık hali; parmağın diğer tuşa basar, boşluğa basarsın işlemez vs. olabilir yani normal şeyler. Herkese olabilir.

Benim istediğim şu:
Ya tüm cümle hatalarla doluysa ceza atın, 1 hadi bilemediniz 2 hatası varsa daha dikkatli olması için uyarı atın, hala devam ediyorsa zaten cezasını verirsiniz.

Ya da aynı katı kurallar moderatörler için de gelsin. Bir tane mi moderatör var? Bir moderatörün yaptığı hatayı gören diğer moderatör, normal bir kullanıcıya attığı 1 saat, 1 gün, 1 hafta cezayı ona da atsın, yapamıyorsa yöneticilere bildirsin. Zor mu? Bence değil. Ben 1 hafta ban yedim o yüzden yoktum diye mesaj atan bir moderatör görmedim şu ana kadar. Moderatörler arası aramız bozulmasın falan diye görmezden geliyorsanız durum çok vahim.

Neye takintili?

Yazim kurallarina takintiliysan kurallar degismeyecek gibi duruyor. Daha dikkatli olmanizi oneririm, az once gordugum konuda arkadas 1 hafta ceza yemis.
Genel bir takıntı var bende, uyuz olduğum insanlarla uğraşırım. Yazım kurallarına elimden geldiği kadar değil fazlasıyla uyuyorum ama arada bir kaçtığında ceza almak insanın canını sıkıyor. Cümlenin anlamı bozulmadığı halde!

İnsanlık hali; parmağın diğer tuşa basar, boşluğa basarsın işlemez vs. olabilir yani normal şeyler. Herkese olabilir.

Benim istediğim şu:
Ya tüm cümle hatalarla doluysa ceza atın, 1 hadi bilemediniz 2 hatası varsa daha dikkatli olması için uyarı atın, hala devam ediyorsa zaten cezasını verirsiniz.

Ya da aynı katı kurallar moderatörler için de gelsin. Bir tane mi moderatör var? Bir moderatörün yaptığı hatayı gören diğer moderatör, normal bir kullanıcıya attığı 1 saat, 1 gün, 1 hafta cezayı ona da atsın, yapamıyorsa yöneticilere bildirsin. Zor mu? Bence değil. Moderatörler arası aramız bozulmasın falan diye görmezden geliyorsanız durum çok vahim.
Duzenle secenegi varken yanlisligi duzeltmediyse yine kullanici hatasi olmuyor mu?

Duzenle secenegi varken yanlisligi duzeltmediyse yine kullanici hatasi olmuyor mu?
Görmemiş olabilir. Yazıp hemen kapatmış olabilir. Belli bir süre sonra farketsen de düzeltme seçeneği kalkıyor zaten adam ne yapsın? Başıma geldi birkaç kere, kimse ceza atmadı orası da ayrı.

Bir mesaj yazdığımızda eğer bizden hemen sonra 1-2 mesaj daha atılırsa düzenleyemiyoruz, aklınızda bulunsun.
Düzenleme hakkınız 1 saat ile sınırlıdır.

Başka bir sınır bulunmamaktadır.

Benim istediğim şu:

Ya da aynı katı kurallar moderatörler için de gelsin. Bir tane mi moderatör var? Bir moderatörün yaptığı hatayı gören diğer moderatör, normal bir kullanıcıya attığı 1 saat, 1 gün, 1 hafta cezayı ona da atsın, yapamıyorsa yöneticilere bildirsin. Zor mu? Bence değil. Ben 1 hafta ban yedim o yüzden yoktum diye mesaj atan bir moderatör görmedim şu ana kadar. Moderatörler arası aramız bozulmasın falan diye görmezden geliyorsanız durum çok vahim.
Bu yönetimin kararı.

O kurallar orada olmasına rağmen, çoğu konuda küçük hata varsa ben ceza değil uyarı vermeye çalışıyorum.

Ama başka moderatörler kuralları insiyatifsiz uygulayabilir. Bu onun sonuna kadar hakkıdır.

Dediğinizcezadan önce uyarı sistemi denenmiş bir yöntem. Çok faydası görülmedi. Şu an bile ceza alanlar yazım yanlışı yapmaya devam ediyor.

Sanıyorsanız ki moderatörler denetlenmiyor, bu da doğru değil.

Alıntı tuşu benim için çalışmıyor. Çünkü başkasının yaptığı hata yüzünden ben ceza alıyorum.

Artık mümkün olduğunca az mesaj atıyorum. Bir konuya yardım eder iken ceza yiyorum. Amacımız sözde yardım etmek fakat ceza yüzünden elim gitmiyor.

Yazım yanlışlarını raporluyorum. Sistemi meşgul etmeyin diye ceza geliyor.

Konum siliniyor. Aynı konuyu düzelterek açıyorum. Diğer konulara bakarak. Çifte konudan ceza yiyorum. Cezam sürer iken iletişimden mesaj atıyorum cevap yok. Cezam bitiyor. Konu açıyorum "hata etmişiz" deniyor. Mağdur olan kim?

Bir de bu uyarıları 1 yıl geçtikten sonra silinse. Ben herkes gibi değilim. Bir üyelik açarım onla devam ederim. Ama bu tarz cezalar yüzünden ileride muhtemelen hesap ceza yüzünden iyice şişecek. Herkes gibi 2. hesap ile yola devam etmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı