Moderatörler neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir mesaj yazdığımızda eğer bizden hemen sonra 1-2 mesaj daha atılırsa düzenleyemiyoruz, aklınızda bulunsun.
Moderatörler neden böyle? - Technopat Sosyal
Bu mesajımı arada onlarca mesaj bulunmasına rağmen düzenleyebiliyorum.
1582222408685.png

sizler konuları onaylarken 100 tane yazım hatası oluyor, düzeltmiyorsunuz, bunu yapan moderatörlere kim ceza versin?
Bu konuda tamamen haklısın işte, hiç kuşkusuz. Ha bir de raporluyorum bir yazıyı yazım hatası nedeniyle, doğrusunu da yazıyorum böyle değil, şöyle yazılır diye. Yine gidip yanlış yazıyorlar, hahaha.

Ben 1 gün yedim 1 hafta önce üstelik o kadar da çok yazım hatası yoktu diye hatırlıyorum. Şu ceza olayının kurallarını değiştirseler keşke.
Şu mesajında bile üç yazım yanlışı var, keşke daha uzun süre verselermiş cezayı. "okadar" değil, "o kadar" - "yokdu" değil, "yoktu" - ayrıca noktalama işareti koymamışsın cümle sonuna.

Moderatörler zaten yarım yamalak iş yapıyor. Bir tane konuda gördüm adam "yalnız" kelimesini "yanlız" olarak yazarak konu açmış ve konu düzenlemede moderatör yazıyor ama bu moderatör onu düzeltmemiş. Hatta yazıları daha çok bozuyorlar. Ben oyun adı diye özel ismin ilk harflerini büyük yapıyorum adam onları küçültüyor ama işin garip tarafı bir paragrafta 2 defa kullanmama rağmen birini bozuyor diğeri aynı kalıyor falan. Böyle saçma ve yarım iş yaparak açtığımız konulardaki yazıları bozuyorlar ama her zaman değil ara sıra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı