Molex kablo ile ekran kartı kullanmak kullanımı düşürür mü?

logbait

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben GTX 1660 Super ekran kartını Molex kablo ile bağladım. Acaba bunu böyle bağladım için GPU kullanmım %30'lara kadar düşer mi?
Sistemim:
GTX 1660 Super Gaming X.
AMD Ryzen 7 2700.
A320M Pro vh-Plus.
8 GB(8x1)2400 MHz.

Molex dediğiniz güç kablosu, GPU kullanımında performans sorunu yaşar mıyım demişsiniz, yoksa riser kablo mu taktınız?

1591651079289.png

1591651093315.png

Güç kablosu ise, performansta bir sorun olmaz, yani GPU kullanımı düşmez. Riser kablo hakkında fikrim yok.

Molex dediğiniz güç kablosu, GPU kullanımında performans sorunu yaşar mıyım demişsiniz, yoksa riser kablo mu taktınız?

Eki Görüntüle 586484

Eki Görüntüle 586485

Güç kablosu ise, performansta bir sorun olmaz, yani GPU kullanımı düşmez. Riser kablo hakkında fikrim yok.
Kaliteli riser kablolarda sıkıntı olmuyor performans açısında, ancak fazla uzadığında iletişim sorunlarından ötürü problemler çıkmaya başlıyor. Ekran kartı kullanımı azalmaz, aldığınız verim düşer diyebiliriz daha doğrusu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı