Monitör iadesi kabul olmadı

Emir15

Picopat
Katılım
24 Ocak 2021
Mesajlar
207
Alalı 3 gün olmuştu. Ghosting yapıyor diye iade ettim. Aynı sorun arkadaşımda da oldu. Onunki kabul oldu ama benim kabul olmadı. Özenle paketledim. Sadece bir tane jelatini söküktü. Neden kabul etmediler? Ne yapabilirim? Açıklama: Ürünü beğenmedim. FreeSync özelliğini kullanmadım. Ek olarak garanti belgesi yollanmamis.
Red sebebi: Mevzuata göre iadesi kabul edilmeyen ürünün yeniden satılabilirlik özelliğini yitirmiştir.
Daha önceden 2 monitör iade ettim. Birinde ölü piksel, birinde ghosting çıkmıştı. İkisi de kabul oldu. Ama bu kabul olmadı. Ne yapabilirim? Ne olur yardım edin.

Ek Açıklama 2021-02-25 125737.jpg
 
Onlardan kaynaklanan bir sorun varsa. Sen bir şeyi bozmadıysan hakkını aramak için tüketici haklarınızı kullanın.
 
Satıcı ile iletişime geçin. Tüketici mahkemesine vereceğinizi ve kanunda şu ibarenin yer aldığını belirtin.
Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Hizmet sunumuna ilişkin mesafeli sözleşmelerde ise, bu süre sözleşmenin imzalandığı tarihte başlar. Sözleşmede, hizmetin ifasının on dört günlük süre dolmadan yapılması kararlaştırılmışsa, tüketici ifanın başlayacağı tarihe kadar cayma hakkını kullanabilir. Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar satıcıya aittir.
 
Jelatin yakmış sizi.

Jelatinlik bir şey yok daha önceden 2monitör iade ettim 2sininde jelatini söküktü. Moralim çok bozuldu kaç aydır 144Hz monitörün hayalini kuruyordum.
Satıcı ile iletişime geçin. Tüketici mahkemesine vereceğinizi ve kanunda şu ibarenin yer aldığını belirtin.
demin aradım adamı iade alamayız dedi. Benim yaşım küçük oldugu için fazla takmadı
 

Yeni konular

Geri
Yukarı