hdmi 2.0 kablo kullanıyorum zaten arkadaşlar 120hz seçeneği var en fazla. ekran kartım hdmi 2.0 desteklemiyormuş arkadaşlar
monitörden gayet memnunum 60hz eski bi monitörden buna geçince aradaki farkı çok net algılayabiliyorsunuz. şöyle bir durum var f-p ürünü olduğunu düşünüyorum performans olarak gayet başarılı ayrıca amazondan aldım herhangi bir ölü pikseldir aşırı bir ışık sızmasıdır falan karşılaşmadım.
ışık sızması araştırdığım kadarıyla curved monitörlerde bir miktar oluyor bu monitördede yok diyemem fakat okuduğum kadarıyla curved olmasıyla alakalıymış. ekipman kalitesi maalesef biraz düşük, dokunduğunuzda vs. ekran çok sallanıyor. şimdi bu monitörü alıcaksan iyi bir ekran kartın olması lazım. benim ekran kartım iyi bir ekran kartı değil şuan da ama ben csgo oynadığım için aldım. csgo da 200 fps alıyorum zaten o yüzden sıkıntı olmuyor. ama sen farklı oyunlar oynamak istiyorsan 165 hznin bir anlam kazanabilmesi için sağlam bir sistem gerekiyor. Fps oyuncusu isen ve 165 fps makinen zorlanmadan verebiliyorsa piyasa da daha mantıklı bi seçenek ben bulamadım. bazı ürünler var bundan daha ucuz ama güvenirliği yok çoğu kişi söylüyor zaten performans alamadığını bu açıdan asus iyidir diye düşünüyorum. kısacası fps oyuncusu değilsen iyi bir sistemin yoksa alma. fps oyuncusuysan bile makinen 180-190 fpsleri rahat veremiyorsa gene alma. ben gayet memnunum. tek sorunum displayportla bağlayamamam o da ekran kartımla alakalı bir sorun.
paugge hdmi 2.0b kablo kullanıyorum. linktede hertz ayarını attım en çok 120 var.
8w6WDD Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları
hizliresim.com