Barış G.
Hectopat
Daha fazla
Monster Abra A5 v12.1 modelini sipariş ettim fakat henüz elime geçmedi stok bekliyorum. V12.1 gelmeden acaba V9.3 ile değiştirsem mi diye düşünüyorum. Bilgisayarı oyun oynama ve film izleme maksatlı alıyorum.
V9.3 konusunda bazı endişelerim var yardımcı olursanız sevinirim.
Özellikler:
Monster'ın kendi inceleme videosunda v9.3'ün oyun esnasında CPU kullanımı %100 olabiliyor (özellikle Battlefield 1'de), bu modelde darboğaz sorunu var mıdır yoksa video kayıt programindan, işlemcinin turboya girmemesinden veya başka bir seyden olabilir mi? Yani hallolacak bi durum mu? v9.3'ün ışıklı arka kapağı, IPS ekrani ve RGB klavyesi çok cazip duruyor ama endişem işlemci darboğazı. Ne önerirsiniz? v12.1 siparişi kalsın mı yoksa v9.3 ile değiştireyim mi?
V9.3 konusunda bazı endişelerim var yardımcı olursanız sevinirim.
Özellikler:
- V12.1 => i5 7300HQ, 4 GB GTX 1050, 1080p TN ekran, tek renk klavye.
- V9.3 => i5 7300HQ, 4 GB GTX 1050 Ti, 1080p IPS ekran, RGB klavye.
Monster'ın kendi inceleme videosunda v9.3'ün oyun esnasında CPU kullanımı %100 olabiliyor (özellikle Battlefield 1'de), bu modelde darboğaz sorunu var mıdır yoksa video kayıt programindan, işlemcinin turboya girmemesinden veya başka bir seyden olabilir mi? Yani hallolacak bi durum mu? v9.3'ün ışıklı arka kapağı, IPS ekrani ve RGB klavyesi çok cazip duruyor ama endişem işlemci darboğazı. Ne önerirsiniz? v12.1 siparişi kalsın mı yoksa v9.3 ile değiştireyim mi?
Son düzenleyen: Moderatör: