Monster Abra A5 v16.7 fan çıkmıyor

Anladim çok teşekkür ederim.
Bu arada laptop altına bir soğutucu öneriyor musunuz sizce oneriyorsaniz ucuz güzel bir şey var midir?

Şu an aşağıda ki ürünü kullanıyorum. Birkaç model denedim en iyi performansı bunda aldım. Sağ ve solda ki fanlar tam emiş ızgaraların üzerine denk geliyor ve 10 derecelik bir fark yaratıyor oyunlarda.

Vidaları söktüğünüzde boşa çıkıyor mu fanlar?
Muhtemelen yanda ki siyah bantlar mani oluyor. Onların bir önemi yok fan ve hava çıkış ızgara arasında mmlik bir boşuk var oradan bir bıçak yardımı ile kesebilirsiniz çıkacaktır fanlar.

Komple sökmeye gerek yok bloğu hocam. Monstera bakıma verdiğimde o bantları dediğim gibi kesmişlerdi ve öyle çıkarmışlar. Birkaç ay sonra bende fan temizliği için açtığımda vidaları ve kabloyu söküp kolayca cıkardım fanları.
Bantları kesmenin herhangi bir zararı yok mudur?

Bence bakım zamanı geldiği vakit Monster'e gönderin. Fan konusunda çok seri sorun çıkartabiliyor.

Teşekkür ediyorum evet gönderdim servise sağ olsun Monster servisi iyi oluyor. Zaten oyun oynamayı bıraktım küçük işler için kullandığımdan sorun olmuyor.

Tulpar T7 20.3 kullanıyorum ben.

+8 GB daha RAM eklemenizde fayda olacaktır. Dual olacağı için sisteminiz daha stabil çalışır.
SSD tamamen ihtiyacınıza göre yükseltebilirsiniz.

Size de çok teşekkür ediyorum aradan 2 sene geçmiş 8 GB RAM ve 500GB M.2 SSD yükseltmesi yapmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı