Monster Abra A5 v20.4.2 notebook vs Excalibur G870

Axerayn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Arkadaşlar oyun için laptop alacağım fakat Excalibur G870 i5 12450H RTX 4050 1TB SSD 32 GB RAM laptop ve Monster Abra A5 v20.4.2 i5 12450H RTX 4050 1TB SSD 32 GB RAM arasında kaldım. Aralarında çok fiyat farkı var bir türlü karar veremedim bu fiyat farkının sebebini ve hangisini alacağımı söylerseniz çok güzel olur.

Monster kesinlikle alınmaz, Excalibur belki alınabilir ama daha iyileri mevcut iken alman pek iyi olmaz.

Monster bence iyide (abimde Bunun bir alt modeli var çünkü gayet iyi oynatıyor) sadece ısınma problemi var oda tüm laptoplarda normal (Monster normalın üstünde ısınıyor derseniz üstün donanımlı oldugu için normalin üstünde ısınıyor)

%62.50 sRGB kötü bir renk canlılığı. O zaman i9 alıp CRT monitör kullanalım daha iyi olur (!).

Renk canlılığını NVIDIA ayarlarından düzeltiliyor bir nebzede olsa. Ayrıca sizin attığınız 2 laptopta kötü Lenovo olan 4050 ve 45 NTSC panele sahip, Nitro olan model zaten ısınma sorunlu alınmaz.

(Monster normalin üstünde ısınıyor derseniz üstün donanımlı oldugu için normalin üstünde ısınıyor.)
Üstün bi donanım yok, 12450H ve 4050 ikilisi 35k bütçede alınmaz, aynısı 25k'da çok daha kaliteli şekilde var.

Son düzenleme:
Monster bence iyide (abimde Bunun bir alt modeli var çünkü gayet iyi oynatıyor) sadece ısınma problemi var oda tüm laptoplarda normal (Monster normalın üstünde ısınıyor derseniz üstün donanımlı oldugu için normalin üstünde ısınıyor)

Her laptop ısınıyor ama Monster çok daha fazla ısınıyor. Ayrıca Monster'ın üstün donanımlı falan olduğu yok çoğu laptopu kazık fiyattan satılıyor.

Renk canlılığını NVIDIA ayarlarından düzeltiliyor bir nebzede olsa. Ayrıca sizin attığınız 2 laptopta kötü Lenovo olan 4050 ve 45 NTSC panele sahip, Nitro olan model zaten ısınma sorunlu alınmaz.
Pardon hemen düzeltiyorum.

Pardon hemen düzeltiyorum.

Paneli 45NTSC ve Nitro 5 kasalarında V15'e göre biraz daha az olsa da ısınma sorunu var.

Paneli 45NTSC ve Nitro 5 kasalarında V15'e göre biraz daha az olsa da ısınma sorunu var.

O zaman üstte attığım alınabilir Gaming laptoplarının birçoğu zaten ısınıyor 70 derece bile normal görülüyor.

Bu sefer filtreleyipte baktım bakalım bunu nasıl kötüleyeceksiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı