senturkivanc
Hectopat
Daha fazla
Laptopumdan dizi izliyordum ve telefonumu laptopun kendi klavyesinin biraz sağ tarafına düşürdüm. Çok sert düştüğünü sanmıyorum, fakat telefon laptopa düştükten çok kısa bir süre sonra laptopumda internet kesildi. Tekrardan bağlanmaya çalıştığımda ise bilgisayarımın hiçbir internet bağlantısını bulamadığını gördüm. Sadece bizim internetimizi değil, komşuların internetini de göremiyor. Ağ ve İnternet ayarlarına tıkladım, sorun gider seçeneği çıktı karşıma tıkladım, ve bana sorunun şu olduğunu söyledi:
"Intel(R) Wi-Fi 6 AX201 160MHz bağdaştırıcısı sürücüyle veya donanımla ilgili sorunlar yaşıyor"
Ve
"Ağ kablosu düzgün takılmamış veya kablo kopuk olabilir"
İkisinde de düzeltilmedi diye yazıyor. İnternete bağlanamıyorum, korkmaya başladım. Bunun çözümü falan yok mudur?
Dizüstü Bilgisayarım: Monster Abra A7 V12.1
Servise mi göndermeliyim, kendi başıma halledebilir miyim, halledebilirsem nasıl halledebilirim? Servise gönderirsem kaç para civarında ödeme yapmam gerekir?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
"Intel(R) Wi-Fi 6 AX201 160MHz bağdaştırıcısı sürücüyle veya donanımla ilgili sorunlar yaşıyor"
Ve
"Ağ kablosu düzgün takılmamış veya kablo kopuk olabilir"
İkisinde de düzeltilmedi diye yazıyor. İnternete bağlanamıyorum, korkmaya başladım. Bunun çözümü falan yok mudur?
Dizüstü Bilgisayarım: Monster Abra A7 V12.1
Servise mi göndermeliyim, kendi başıma halledebilir miyim, halledebilirsem nasıl halledebilirim? Servise gönderirsem kaç para civarında ödeme yapmam gerekir?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.