Monster güvenilir mi?

goop

Decapat
Şu ana kadar karşılaştığım insanların yarısı Monster'dan nefret ediyor, yarısı da kesinlikle almalısın diyor. Gerçekten arada kaldım.
Monster alınır mı, yoksa Lenovo, Asus gibi markalara mı yönelmeliyim?
Eğer garanti sonrasında iyi zamanlar yaşamayacaksam 1650 Ti ve SSD'den vazgeçip iyi güvendiğim bir markayı yeğlerim çünkü.

Son düzenleme:
Destek konusunda sıkıntı çıkarmıyorlarmış. Ayrıca fiyatına göre iyi performans veriyormuş.
Çoğunlukla duyduklarım bu şekilde. Ben kullanmadım.

Şu ana kadar karşılaştığım insanların yarısı Monster'dan nefret ediyor, yarısı da kesinlikle almalısın diyor. Gerçekten arada kaldım.
Monster alınır mı, yoksa Lenovo gibi markalara mı yönelmeliyim?
Eğer garanti sonrasında iyi zamanlar yaşamayacaksam 1650 Ti ve SSD'den vazgeçip iyi güvendiğim bir markayı yeğlerim çünkü.

İki tarafta Monster kullanıcısı ise iki tarafında + ve -lerini dinle hangisi sana daha uygun gelirse örneğin soğutmasın kötü olması benim için almama sebebi olabilir iken tasarımın kötü olması o kadar da alakalar etmez.

İki tarafta Monster kullanıcısı ise iki tarafında + ve -lerini dinle hangisi sana daha uygun gelirse örneğin soğutmasın kötü olması benim için almama sebebi olabilir iken tasarımın kötü olması o kadar da alakalar etmez.
İki taraf ta kullanıcısıymış. Bir tanesi arıza vermesinden,teknik servising kötü olmasından şikayetçi, diğeri ise ben memnunum güzel diyor.

Her kişinin her markanın seven ve nefret eden bir kitlesi vardır ve kalitesiz markalar ve kişiler vardır.
Monster kaliteli bir marka seveni var sevmeyeni var. ASUS ile MSI ile ve daha birçok marka ile anlaşmalı büyük bir şirket. Neden güvenilir olmasın?
Ben ASUS markasına aşığım mesela ben derim ki alabilirseniz ASUS alın. Notebook fiyatları hakkında pek bilgim yok.
ASUS markası pahalı olduğu için muhtemelen alacağınız Monster laptop ASUS'tan performans olarak bir tık daha iyi olacaktır.
Not: Dediğiniz gibi ben İncehesap güvenilir mi diye konu açtım ardından ürünü sipariş ettim farklı bir model almak için iade ettim iade işlemi 7 gün sürmesi gerekirken 14 gün beklettiler. Herkeste İncehesap güvenilir diyordu güvenilir ama ne kadar güvenilir.

Monster alınır mı, yoksa Lenovo, ASUS gibi markalara mı yönelmeliyim?

Monster gerçekten güzel bir marka, ama Lenovo, ASUS, MSI gibi markalar var iken Monster alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı