Monster güvenilir mi?

Şu anlık fiyatları güzel. Fakat panel 20-30ms ki ben en az 10ms panel olmalı diyorum. Çin' de TongFang veya Clevo adlı üreticiden laptopu alıp logo basıyorlar. Teknik Servis çok iyi diye yorumlar var. Fakat şunu söylüyorum. Monster alınacaksa Tulpar serisi alınmalı eğer gaming laptop ise.

• MSI Gaming
  • ASUS ROG
  • Dell
  • Lenovo Legion
Gaming laptop alırken bence mutlaka bu markalara yönelin. Ekşisözlük ve bazı yerlerde garanti bittikten kısa süre sonra bozuluyor diyorlar. Ama her marka ve modelin kendine has bir sorunu vardır. Örneğin ROG Strix G531G modelinde olan kronik sorun ışık sızması.

Farkları şu ki Monster 2x8 RAM 256SSD+1TB HDD ayrıca 1650 Ti, sevdiğim Lenovo ise 1x16 RAM, 1650 ve sadece 256SSD.

Lenovo'ya bir 16 daha ekleyip geliştirebilirsin ama Monster sana bunu sunmamış.

Lenovo Legion Y540 hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı?

Lenovo Legion Y540 hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı?

Aman! Sakın İstanbul bilişimden almayın. Gidin paranızı karı kız ile yiyin. İstanbul bilişim çok sıkıntı.

Aman! Sakın İstanbul bilişimden almayın. Gidin paranızı karı kız ile yiyin. İstanbul bilişim çok sıkıntı.
oradan alacağımı söylemedim endişelenmeyin sadece donanım için dedim :D
256gb depolama
Discord,Apex,Valorant,CSGO,Minecraft,Roblox alır mı? Bilgisayar sıkıntı çıkarır mı?
Fotoğraf falan depolamıyorum sadece oyun.

Son düzenleme:
@goop Aynı özellikte olan veya daha fazla özelliği olan en ucuz hangisi ise onu al. Çoğu marka artık kaliteden ziyade müşteri soyma odaklı olmuş. Ayrıca son çıkan gömme CPU olayıda ayrı bir dert eskiden sadece GPU tamiri yaptırırken şimdi bir de CPU derdi ortaya çıktı.

@goop Aynı özellikte olan veya daha fazla özelliği olan en ucuz hangisi ise onu al. Çoğu marka artık kaliteden ziyade müşteri soyma odaklı olmuş. Ayrıca son çıkan gömme CPU olayıda ayrı bir dert eskiden sadece GPU tamiri yaptırırken şimdi bir de CPU derdi ortaya çıktı.
özellikleri en iyi ve ucuz olan monster 7400tl
tulpar serisi güzel evet ama benim merak ettiğim "abra" serisine güvenilirmi
özellikleri en iyi ve ucuz olan monster 7400tl
tulpar serisi güzel evet ama benim merak ettiğim "abra" serisine güvenilirmi
10k para yok çünkü anlarsınız ya :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı