Monster notebook alınır mı?

Bu sizin attığınız laptopun aynısının Hepsiburada'da satılan hali ve ekran kartı GTX1650 Ti GDDR5

Yanlış girilmiş bilgi. Aslında bütün GTX 1650 Ti'lar GDDR6 VRAM'e sahip.
Bende almayı düşünüyordum ancak almadım. 60 Hz ekranı var ve VA panel. Klavyesi aydınlatmalı bile değil. CPU be GPU tatmin edici ancak ürünü alanlar ısınma sorunu olduğunu söylüyorlar.

Yanlış girilmiştir. Monster'ın bu seneki kullandığı GTX 1650 Ti ekra kartı GDDR6.

Zaten hikaye ağırlıklı oyunların neredeyse hiçbirinde 60 FPS alamaz o GPU. Isınma sorunu ise undervolt ile çözülebilir. H serisi işlemcilerin hepsi ısınıyor maalesef.

Yanlış girilmiş bilgi. Aslında bütün GTX 1650 Ti'lar GDDR6 VRAM'e sahip.

Zaten hikaye ağırlıklı oyunların neredeyse hiçbirinde 60 FPS alamaz o GPU. Isınma sorunu ise undervolt ile çözülebilir. H serisi işlemcilerin hepsi ısınıyor maalesef.
Yanlışınız var hocam. İçindeki gpu gtx1660ti ayarında bir ekran kartı.
Yanlışınız var hocam. İçindeki GPU GTX1660 Ti ayarında bir ekran kartı.

Çok çok pardon hocam. Linke bakmamıştım. Ben Dell'in R5 4600H ile 5600M olan hali sanmıştım. Ancal ekran ve klavye ile ilgili dediklerim geçerli bu model için.

Alacağım bilgisayarın işlemcisi h serisinden ve h serisi işlemcilerde fazla ısınma sorunu varmış. sizce sıkıntı olur mu bu durum ayrıca bu işlemci 4 çekirdekli ve bu konudan endişe duyuyorum. ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı