Monster notebook alınır mı?

Monster şans işi bence 2 arkadaşımda var Monster birisinde Abra var diğerinde Tulpar fakat Tulpar alan arkadaşım hiç memnun değil iade etti çünkü bilgisayarının işlemcisi bozuk geldi garantiye verdi bu sefer de fanı bozuldu bir daha garantiye verdi bu sefer de ekran kartı bozuldu 3 ay gibi bir süre uğraştı en sonunda iade etti.
 
Monster markasının özelliği düşük bütçeye yüksek özellik sunmak. Ama bunları yaparken kasadan, soğutmadan vb. kısıyor. Modele göre yorum yapmak çok daha mantıklı olur. Mesela Tulpar kasaları Abra'ya göre daha kaliteli oluyor. Ama fiyat farkıda var arada.
 
Monster notebook alınır mı? Sanırım her laptopta olduğu gibi ısınma problemi olur ancak modları varmış. Normal ofis modu, oyun modu, Turbo mod bir de kendi uygulamasından yapılan Turbo'nun üstü bir şey sanırım uçak sesi seviysinde bir fan kullanımı yapar.
Öğrenciyim okula götürmem lazım. Ve geri kalan zaman oyun oynamak içinde ya Abra'ya da Tulpar alacağım. Sizce alınır mı?
Selamlar ben de tulpar kullanıyorum çok memnunum 6 ayda bir bakımlarını yaptır sıkıntı olmaz driverlerinin güncel olup olmadığına dikkat etmelisin kasma yapabiliyor güncel değilse 😊 ayrıca abra sorunlu bir seri tavsiye etmem çok şikayet var
 
Şu anki abaralar fiyatlarına göre pahalı ve düşük donanımlı alınmaz. Tulpar serisi ise fiyatlarına göre güzel seçenekler sunuyor alınabilir.
Not: 2 yıllık Abra kullanıcısıyım :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı