Monster Notebook alınır mı?

Ilk olarak bence laptop kullanan herkes sogutucu kullanip voltaj dusurme yapmali boyle olunca hangi laptopu alirsan al isi problemi yasamazsin bence,ikincisi laptop hoparlöru yerine bir ses sistemi almalisin veya kaliteli bir kulaklik bence laptop hoparlörleri cok yetersiz, 10 bin bandina cikinca zaten cogu laptopun ekrani ips ve kaliteli panel oluyor burda tavsiyem git magzada ekranlari incele isik sizmasi varmi diye bak , ince ekranli olanlarda bazen bu olabiliyor. Birde klavye konusuna gelince mekanik klavye çok buyuk arti cidden ama ek bir klavyede alabilirsin.
 
Oyun bilgisayarlarını çok yanlış biliyormuşsunuz o zaman monster ismi güzel diye o markayı seçiyorsanız yanlış yoldasınız demektir bana göre. Bence konu sahibi arkadaş oyun için bir bilgisayar alacaksa bu şu demek oluyor ki oyun oynayacak alanı vardır. Bu alanı kasa toplayarak değerlendirmeni öneririm taşıma problem diye düşünebilirsin ama bir şekilde çözüm bulursun.
İsmi güzel olduğu için değil biz küçükken demek ki reklamı çok iyi yapılmış aklımızda o kalmış.. ki 2008'de falan oyun bilgisayarı diye bir şey yoktu. Bende tabii ki masaüstü öneririm fakat açılmış olan konu Monster üzerine olduğu için ben deneyimimi paylaştım kendisi ile.
 
Merhaba , kardeşim ona vericeğin para ile desktop masaüstü bilgisayar almanı tavsiye ederim ama illa notebook alıcaksan , ASUS almanı yada DELL almanı tavsiye ederim , reklamlara kanma
 
Laptop alacağım masaüstü PC'm var ama Samsun'da ben Erzurum'da yım. Leptop alacağım o yüzden. Birde 10.000 lira bandında IPS ekran dediniz ya. Şimdi HP nin ürettiği IPS panel var Asus'un ürettiği IPS panel var birde Monster'ın ürettiği IPS panel var. (Daha doğrusu Clevo'nun ürettiği IPS panel) Asus'un paneli ile Monster'ın panel kalitesinde ne gibi farklar vardır.
 
Senin kafanı karıştırmışlar bence al çünkü zaten herhengi bir sorun yaşarsan teknik servisi var. Teknik servisi şu anda Monster gibi olan bir tek MSI var oda çok pahalı. Hala almadıysan al. Aldıysanda hayırlı olsun.
 
Monster notebook rahatlıkla alabilirsiniz bende var ve çok memnunum bendeki model Abra A5 v.16.6.6
İstersen sende bundan alabilirsin. Benimkinde fan sıkıntısı yok eğer zaten sesi çok geliyorsa kontrol merkezinden kısabilirsiniz.
 
Ben monster notebook almak istiyorum ama içim rahat değil yani HP Lenovo Acer falan alırken hiç şüphem olmuyor ama iş Monster gelince iç rahatlığıyla alamıyorum. Hani Monster guvenebilir miyim eski modeller kötü diyorlar ama yeni modellerde kalite arttı diyorlar doğrudur. Bir de Monster in kamerasi mekanik klavyesi hoparlörünü kim üretiyor kaliteli midir? Ben Monster alırken şüphe duymalı miyim yoksa Monster bunları geride mi bıraktı. Cavaplariniz için şimdiden teşekkür ederim.
Kesinlikle alınır
 

Geri
Yukarı