Monster T5 V21.4 vs T7 24.1

V20 serisi sorunlu diye biliyorum kral ben bu cihazı sorunsuz diye aldım aldım alalı sorunlardan baydım bir kullanamadık cihazı yok DGPU'su açınca siyah ekran veriyor yok ısınıyor pili hızlı bitiyor Allah belamı versin aldığıma alacağıma pişman oldum bazen diyorum neden kendine bunu yapıyorsun kendi paranla kendini rezil ediyorsunda iş işten geçti artık iade de almıyorlar.

TongFang üretimi, v22.1'in 15 inç versiyonu gibi hocam. Sağlamdır T5 v20.3

V20 serisi sorunlu diye biliyorum kral ben bu cihazı sorunsuz diye aldım aldım alalı sorunlardan baydım bir kullanamadık cihazı yok DGPU'su açınca siyah ekran veriyor yok ısınıyor pili hızlı bitiyor Allah belamı versin aldığıma alacağıma pişman oldum bazen diyorum neden kendine bunu yapıyorsun kendi paranla kendini rezil ediyorsunda iş işten geçti artık iade de almıyorlar.

Kanka bu kadar bütçen varsa yurtdışından Dell'in kendi sitesinden laptop bak ama yükseltmeyi unutma.
Yorumlarda cayır cayır yandığını söylemişler sorun olmasın aga.

Alienware modellere bak Dell'den.

Kanka bu kadar bütçen varsa yurtdışından Dell'in kendi sitesinden laptop bak ama yükseltmeyi unutma.

Alienware modellere bak Dell'den.
Hacı ben alalı 1 ay oluyor cihazı yukarıda açıkladım durumu zaten. Cihaz siyah ekranda kaldığı için servise yolladım düzeltemediler cihazı yenisiyle değiştirecekler o yüzden
Hacı ben alalı 1 ay oluyor cihazı yukarıda açıkladım durumu zaten. Cihaz siyah ekranda kaldığı için servise yolladım düzeltemediler cihazı yenisiyle değiştirecekler o yüzden
İade isteyebilsem uğğraşırmıyım bu belayla zaten.Türk firması diye bi alayım, şans vereyim dedim hale bak

Hacı ben alalı 1 ay oluyor cihazı yukarıda açıkladım durumu zaten. Cihaz siyah ekranda kaldığı için servise yolladım düzeltemediler cihazı yenisiyle değiştirecekler o yüzden.

İade isteyebilsem uğğraşır mıyım bu belayla zaten. Türk firması diye bir alayım, şans vereyim dedim hale bak.

He baştan deseydin Dell al demezdim o kadar xd g.o bu arada.

He baştan deseydin Dell al demezdim o kadar xd g.o bu arada.
Sıkıntı yaşamktan sıkıldım paramı iade edin desem yemezler demi :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı