Monster T5 V21.4 vs T7 24.1

Evet hocam, iade hakkınız var.
E çok iyiymiş abi hadi inşallah bi kurtulayım şu beladan başka bir şey istemiyorum oyuncu bilgisayarıda almayacağım bundan sonra bu fan sesi muhabbeti 2 haftalık kullanımımda rahatsız etti ciddi derecede oynayacağım max oyun zaten counter,lol ya asus rog zephyrus ya da macbook pro alırım bakarım işime temizinden
Evet hocam, iade hakkınız var.
Yalnız hacı sen çok iyi hoş diyorsunda ben 2.5 3 hafta ya yakın kullandım bu cihazı kullanıcı hatası diyip çıkamazlar mı işin içinden avel gibi kalmayalım sonra ortada

Son düzenleme:
E çok iyiymiş abi hadi inşallah bir kurtulayım şu beladan başka bir şey istemiyorum oyuncu bilgisayarıda almayacağım bundan sonra bu fan sesi muhabbeti 2 haftalık kullanımımda rahatsız etti ciddi derecede oynayacağım Max oyun zaten counter, LoL'ya ASUS ROG Zephyrus'ya da MacBook Pro alırım bakarım işime temizinden

Yalnız hacı sen çok iyi hoş diyorsunda ben 2.5 3 hafta ya yakın kullandım bu cihazı kullanıcı hatası deyip çıkamazlar mı işin içinden avel gibi kalmayalım sonra ortada

dGPU gibi bir olay sizden kaynaklı olamaz hiçbir türlü. Öyle bir şey yapma şansları yok.

dGPU gibi bir olay sizden kaynaklı olamaz hiçbir türlü. Öyle bir şey yapma şansları yok.
Doğru söylüyorsun aslında kral cihaz daha en baştan arızalı ben her türlü haklıyım bu konuda ama biraz geç kaldım sanırım
Hocam değiştirmem geçti o borun pazarı diyorlar yapqcqk bir şey yok mu bu durumda

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210813-105753_Gmail.jpg
    Screenshot_20210813-105753_Gmail.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Doğru söylüyorsun aslında kral cihaz daha en baştan arızalı ben her türlü haklıyım bu konuda ama biraz geç kaldım sanırım

Hocam değiştirmem geçti o borun pazarı diyorlar yapqcqk bir şey yok mu bu durumda

@Ryota müsaitse baksın hocam, bu durumu ben bilmiyorum.

Valla çok iyi olur. @Ryota hocam bi yardımcı olabilir misiniz acaba rica etsem
Hoop hocam böyle bir şey dediler ama bu iyi haber sanırsam
Hocam sana bir şey sorabilirmiyim zamanında lenovo legion 5 2021 konusunu sen açmıştın sanırım acaba bu laptoplar ne zaman gelicek tr ye bi bilgin var mı?

Dosya Ekleri

• 0F38F58D-4DF7-46C1-830D-CAE1B9FBCAB5.jpeg
    0F38F58D-4DF7-46C1-830D-CAE1B9FBCAB5.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Vallahi çok iyi olur. @Ryota hocam bir yardımcı olabilir misiniz acaba rica etsem

Hoop hocam böyle bir şey dediler ama bu iyi haber sanırsam

Hocam sana bir şey sorabilir miyim zamanında Lenovo Legion 5 2021 konusunu sen açmıştın sanırım acaba bu laptoplar ne zaman gelecek TR'ye bir bilgin var mı?

Eylül ekim dediler hocam, Lenovo ekim dediyse rahat aralık vardır:D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı