Clevo kasaEkran kartı 90 Watt bence alınmamalı.
Tulpar T5 V20.3 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu daha iyi.
Clevo kasaEkran kartı 90 Watt bence alınmamalı.
Tulpar T5 V20.3 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu daha iyi.
Tongfang üretimi bu.Clevo kasa![]()
20.3 Tongfang yani ?Tongfang üretimi bu.
Tongfang üretimi bu.
Ya hocam clevoymuş tongfang miş hepsi aynı haltın laciverti iyi diye aldık bu cihazıda sözde ama sorun üstüne sorun lillah ettim artık bir paramı iade etselerde kurtulsam şu durumdan artık vallahi yoruldum. Uğraştığım işler dolayısıyla Kali linuxa ihtiyacım var bir türlü kullanamadık cihazı hayır yani gidip internet Cafe'ye gizli gizli VirtualBox mı kurayım ne yapayım anlamadım ki.
Valla bu saatten sonra üstüne para verseler Türklerle ticaret yapmam hocam vestelide monsteride casperide hepsi aynı halt. Ah ulan keşke zamanında dinleseydim bizimkileride asus alsaydım özelliği biraz düşük olsaydı ama sorun yaşamasaydık bunun özelliği yüksek oldu da ne oldu belki başımıza kalıcak şimdi Şatışı bile olmayan cihazın sıfırını da bana nasıl yolladıkları ayrı bi muamma zaten bozuk döküntü cihazları toplayıp bana yeni diye kaktıracaklar muhtemelenŞanssızlık hocam, geçmiş olsunbu Monster'ın en iyi modeli olmasına rağmen bunda dahi sorun yaşamanız çok üzücü.
Vallahi bu saatten sonra üstüne para verseler Türklerle ticaret yapmam hocam vestelide monsteride casperide hepsi aynı halt. Ah ulan keşke zamanında dinleseydim bizimkileride ASUS alsaydım özelliği biraz düşük olsaydı ama sorun yaşamasaydık bunun özelliği yüksek oldu da ne oldu belki başımıza kalacak şimdi Şatışı bile olmayan cihazın sıfırını da bana nasıl yolladıkları ayrı bir muamma zaten bozuk döküntü cihazları toplayıp bana yeni diye kaktıracaklar muhtemelen
Hocam içiniz rahat etmeyecekse, sağlam markalardan alın rahat edin.
Ya bakalım bir iadeye okay verirlerse HP Omen'in RTX 3060'lı ve Ryzen 5800H'lı modelini düşünüyorum ya da Legion'lar çıkarsa onları da düşünebilirim belki MacBook Pro bile olabilir oyun için almıyorum zaten ben cihazı kaldı ki hiç sanmıyorum iade edeceklerini ama hayırlısı belki acırlar
Doa dediğin şey nedir kral?Doa çıkarsa paşa paşa iade ederler hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.