Monster Tulpar T5 V19.1.2 alınır mı?

CoRRiuM

Hectopat
Dostlar üniversitede hazırlık öğrencisiyim, seneye bölüme geçeceğim ve yazılım derslerim olacak. Hem yazılımla uğraşmak hem de oyun oynamak amacıyla laptop almayı düşünüyorum. Biraz piyasaya baktım ve linkteki bilgisayar hoşuma gitti. Tulpar T5 V19.1.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Fakat biraz araştırınca yorumlarda çok fazla ısındığını okudum. Bazıları I7-9750H'in genel problemi olduğunu söyledi.
Sizce ne yapmalıyım?
Monster alınır mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 aydır araştırma yapıyorum. Vatan bilgisayar da bu fiyatlara diğer markaların ürünlerin çok geride kalıyor. V20.1 ile 19.4 arası gidip geliyordum. 19.4 aldım. Sizde bu ürünü alabilirsiniz. Adamların yerine gittim. Her şey oturmuş. Yok satıyorlar gerçekten. Öneririm.

Kesinlikle git bi yerlerine anlarsın. Teknik destek için bile başka bi yer yapmışlar. Daha hesaplı daha uygun çok güzel cihazlar.

Öncelikle hepinize teşekkür ederim ilginiz için. Verebileceğim bütçe maks 8000 TL. Daha fazlasını veremeyeceğim gibi. Benim bilgisayardan beklentim beni 5-6 yıl sıkıntısız götürsün. Yazın 10.nesil işlemciler çıkacak diyorlar. Onu mu beklemeliyim bilmiyorum.
Bir de biri fan sesi sıkıntısı var demiş. Her oyunda sürekli fan sesi mi verecek bu meret. Yani ofis modu anladığım kadarıyla sessiz çalışıyor ama oynayabilir miyim o modda?
Bu bilgisayarla kütüphanede oturabilir miyim?

Abi işte sıkıntı da bu, öveni övüyor, söveni sövüyor. 1 hafta öncesine kadar çok kararlıydım almaya. Fakat şuan ciddi kararsız kaldım. Şuan sanki monsterden alcağım sıfır ürün başka birinin bozuk ürünü olacak gibi hissetmeye başladım. Durumu ciddi izah edebilecek biri olsa içim çok rahatlayacak.

Mağazalara gidip ürünü test edip alabilirsiniz. Size özel kurulum yapılıyor. 15 gün koşulsuz iade hakkınız mevcut.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı