Monster Tulpar T7 v20.3 vs tracer 7T XL 144

Bütçe
13000
Tamamdır o zaman 1500 Euro'yu geçmeyecek laptoplar bakıyorum.
Hocam isterseniz yeni konu açın. Laptop önerisi diye. Amazon Global diye de belirtin oradan önersinler. Vergi ve kargo 1500 Euro'yu geçmeyecek şekilde diye de belirtin.
Vergi % kaç ona göre ben hesaplayım.

Anladım.
Hocam Amazon size hesaplıyor mesela örnek olarak şöyle. 228 Euro olarak yazan vergi. 45 Euro olan ise de kargo

Screenshot 2021-03-18 224203.png

Evet hocam. 3-5 FPS fark var. Fakat RTX 2070 8 GB VRAM'e sahip. O yüzden daha iyi. RTX 3060 ise 6 GB. İlerisi için düşük kalır 6 GB.

Peki halen bir tedirginlik var içimde yurt dışı tehlikeli değil mi ya?
Hocam isterseniz yeni konu açın. Laptop önerisi diye. Amazon global diye de belirtin oradan önersinler. Vergi ve kargo 1500 Euro'yu geçmeyecek şekilde diye de belirtin.

Hocam Amazon size hesaplıyor mesela örnek olarak şöyle. 228 Euro olarak yazan vergi. 45 Euro olan ise de kargo.

Eki Görüntüle 929294

Anladım hocam her şey için çok teşekkür ederim.

Peki halen bir tedirginlik var içimde yurt dışı tehlikeli değil mi ya?
Hocam normaldir. Fakat satıcı Amazon olduğu sürece bir şey olacağını sanmam. Tabii bu demek olmuyor ki tamamen güvenli diye. Ülkemizde de sorunlar oluyor aslında. Ona göre değerlendirmek gerek.
Bir çok insan konsol aldı Amazon.de üzerinden. Hiçbiri bir problem yaşamadı.

Hocam normaldir. Fakat satıcı Amazon olduğu sürece bir şey olacağını sanmam. Tabii bu demek olmuyor ki tamamen güvenli diye. Ülkemizde de sorunlar oluyor aslında. Ona göre değerlendirmek gerek.
Bir çok insan konsol aldı Amazon.de üzerinden. Hiçbiri bir problem yaşamadı.

Sizin attığınız MSI'dan daha ucuz bir ürün bulamadım acaba 15.6 inch ekran yeter mi veya tracer 7T yerine almaya değer mi?

Hocam yeter bence. Bana yetiyor. 17 inç modeller vardır. Onlar da ilginizi çeker bence.

O zaman MSI olanı alacağım galiba.
Hocam benim laptop ekranım da 15.6 inc. Beni rahatsız etmiyor. Yeterli bence. Başta garip gelirse bir şey olmaz. Gözünüz 1 haftaya alışır.

Yok zaten hep 15.6 inch kullandım alışık olduğum bir ekran ama almışken büyük alayım demiştim ama ne yapalım dikensiz gül olmaz demişler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı