Monster Tulpar T7 v25.1 işlemci 96 derece

Sıcaklık 5 günlük cihaz için yüksek. Fanları turboya alıp, birkac gün boyunca oyunlardaki sıcaklık değerlerini takip edin. Şimdilik net bir şey demek zor.
 
Merhaba, Monster A7 V11.5 kullanıcısıyım. Cihazı aldığımdan beri oyun girmediğim zamanlarda da hep şu soğutucu ile kullandım. Oda sıcaklığında girdiğim oyunlarda (oyun modu ile) CPU 85 derece civarında dolanıyor. Yalnızca birkaç kez 95-97'lere çıktı ancak onda da masa kaloriferin yanında olduğu için. Normal şartlarda ısınma sorunu yaşamıyorum, ki sizde de olmaması lazım (Win 10 kullanıyorum).

Monster'dır ısınır yorumlarını dikkate almayın. Kasa ve ortam şartları ile ilgili. Tulpar'ın üzeceğini sanmıyorum ancak orta halli bir soğutucu almayı önerebilirim. Hem masadan toz çekmesini önler hem de daha serin olur. Eğer sorun diğer oyunlarda da devam ederse teknik servise başvurulabilir.
 
Fanları oyun Turbo'da kullanmak cihaza zarar verir mi? Turbo açıkken 70-75 arası geziyor.
VermeZ yok dostum vermez.
Abra kullanan birisi 66 derece Ultra Witcher 3 ve Ultra da GTA 5 oynamış? Yalan atıyor büyük ihtimalle öyle bir şey mümkün değil.
Mümkün bilmeden konuşmayın. Monster kalite arttırdı. Eğer hatalı ürün gelmezse mis gibi de oluyor. Tongfong kasanın gücü. (Bir de Turbo Fan da bu ısı elde edilmiş olabilir. Normalde turbo fansız 75-80 miş.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı