Moraliniz bozulunca ne yapıyorsunuz?

Komik ve absürt videolardan oluşan bir koleksiyonum var, oradan rastgele bir şey açıyorum ve moralim hızlıca düzeliyor. Yetmediği durumlarda aklıma gelen soyut veya somut fark etmeksizin bütün varlıklara teker teker ağza alınmayacak küfürler ederek rahatlamanın doruk noktasına erişebiliyorum. En son aşamada ise uyuyarak kesin çözüme ulaşıyorum.
 
Selam arkadaşlar, Ben genellikle Slow+reverb modlu şarkıları dinleyip daha çok bozuyorum moralimi. Siz napıyorsunuz?
Ha bir de, neyse nickimi okuyun anlarsınız...
Spor, dışarı çıkıp yürümek. Bir de İstanbul içinde yaşıyorum isbike diye bir hizmet var arada bisiklet kiralayıp sahil boyunca akıyorum boğazın yarısını turluyom. Sarıyo. Bir de moralini bozan şeye bağlı mesela duygusal meseleyse arkadaşlarla takılıp kafamı dağıtıyom etkili oluyo. Tavsiye ederim özellikle Ağır metal müzik açıp evde damacanayla squat yapmak bütün sinir stresi atar.
 
Moralim bozulmuyor da canım sıkılınca havanın durumuna göre değişiyor o gün ne istiyorsam onu yapmaya çalışıyorum.

Sabah 8'de kalkar koşuya çıkarım 40-45dk düzenli koşarım ardından duş alırım sonra güzel kahvaltımı yaparım işim varsa dışarı çıkarım yoksa dizi, film izlerim, oyun oynarım, müzik dinlerim veya kitap okurum. İş hayatım biraz farklı sabah git, akşam gel tarzın da değil günde 2-3 saat evden çalışıyorum o kadar. Hafta sonu genelde evdeyim, hafta içi daha çok gezerim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı