Premium almazsan sonradan oyuna eklenecek karakterlere teker teker para ödemek zorunda kalırsın, MK 11'de ve 10'da öyle yaptılar. MK 11'e sonradan 9 karakter eklendiğini hatırlatayım.İnceleme için teşekkürler. Oyunu kesinlikle alacağım 1 haftaya kadar. Ama Premium almazsam çok şey kaybeder miyim bilmiyorum. 1200TL vermek bir öğrenci olarak düşündürüyor bunun yanında bir de 1700TL vermek çok aşacak gibi hissediyorum. Ama oyunu aldığımda büyük ihtimalle yıllarımı vereceğim yani çok uzun süre oynayacağım için Premium da almak istemiyor değilim. Oyunun yeni çıkmasına bağlı olarak hala sorunları mevcut gördüğüm kadarıyla. Zamanla çeşitli güncellemelerle düzeltileceğini düşünüyorum. Hikaye konusuna değinemeyeceğim spoiler yememek için okumadım. Dediğim gibi oyunu kesin alacağım ama Premium almazsam çok şey kaybeder miyim?
Premium almazsan sonradan oyuna eklenecek karakterlere teker teker para ödemek zorunda kalırsın, mk 11'de ve 10'da öyle yaptılar. Mk 11'e sonradan 9 karakter eklendiğini hatırlatayım.
Hikayeyi bitirince Havik karakterini, oyun leveli artınca (scorpion, sub zero, kung lao, shujinko, motaro) 5 kameo açıyorsunuz. Homelander fln paralı.Oyuna yeni eklenecek karakterleri para vermeden oynayarak açamaz mıyım?
Oyuna yeni eklenecek karakterleri para vermeden oynayarak açamaz mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.