Most Wanted korsan indirdikten sonra sisteme virüs mü bulaştı?

dante sparda

Picopat
Katılım
11 Ekim 2023
Mesajlar
142
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, geçenlerde laptopa Most Wanted Torrent indirmiştim ama setupunu açmama rağmen kurmadan iptal edip sildim. Ama bugün ve iki gündür Discord'da iken Discord tamamen gri ekran oluyor ve YT siyah ekran olup normale dönüyor (YT Torrent'i indirmeden önce de aynı şekilde sorunluydu). Arada sırada da programlar yanıt vermiyor, biraz bekleyince düzeliyor. İndirdiğim Torrent'i rutordan almıştım, qBittorrent ile indirmiştim ama sildim setupu kurmadan. Şu an Microsoft Defender ile tam tarama yapıyorum. Sizce virüs bulaşmış olabilir mi, neler yapmalıyım?
Not: Biliyorum korsan emek hırsızlığı ve virüs tehlikesi var ama maalesef ekonomik durumum yok şu an mecbur kalmıştım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
by.xatab varken, elamigos varken neden Torrent indirdin ki? Virüs bulaşmış kesin. Çünkü bu oyunun Torrent'lerinin neredeyse hepsi virüslü.

Setup kurmamış isen bulaşmamıştır diye düşünüyorum ama yine de Kaspersky, Bitdefender ve ESET ile tarama yap veya format at.
Not: Biliyorum korsan emek hırsızlığı ve virüs tehlikesi var ama maalesef ekonomik durumum yok şu an mecbur kalmıştım.
Oyun sıfır satılmıyor korsan serbest o yüzden.
 
Hocam, virüs dışında önceden de yt ile ilgili sorunlarım var demiştin. Temiz bir format atmak iyi gelecektir. Ek olarak oyun steamde satılıyor, discord/steam : EdloPosc eklersen steam üzerinden hediye etmek isterim oyunu.
 
By. Xatab varken neden Torrent indirdin ki? Virüs bulaşmış kesin. Çünkü bu oyunun Torrent'lerinin neredeyse hepsi virüslü.

Oyun sıfır satılmıyor korsan serbest o yüzden.

Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı programlarda düzelmeye başladı ama YT yine siyah ekran yiiyor arada(sadece YT) şu an Microsoft Defender ile Windows dosyasını tarıyorum yerel diskteki.

Hocam, virüs dışında önceden de YT ile ilgili sorunlarım var demiştin. Temiz bir format atmak iyi gelecektir. Ek olarak oyun Steam'de satılıyor, discord/steam: Edloposc eklersen Steam üzerinden hediye etmek isterim oyunu.

Çok iyi olur ama para harcamayın hocam boşa teşekkürler.
 
Kaspersky'nin 30 günlük ücretsiz deneme üyeliği olsa gerek. İndirip tarama yapabilirsiniz.

Tamamdır.

Kaspersky'nin 30 günlük ücretsiz deneme üyeliği olsa gerek. İndirip tarama yapabilirsiniz.

Hocam baktımda 30 günlük sürüm için bilgilerimi istiyor direk indiremiyor muyum?

ESET veya başka bir antivirüs indireceğim Kaspersky ücretsiz sürümü için ödeme yöntemi istiyor.
 
Son düzenleme:
ESET ile taratın bir şey çıkarsa eğer emin olmak için başka bir antivirüs uygulamasından geçirirsiniz. Kaspersky ödeme yöntemi istiyormuş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı